Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hary-koper

Podryw przez rowerzystę pyt. do dziewczyn

Polecane posty

Gość hary-koper

Witam Oststnio bardzo dużo jeżdżę na swoim rowerku i musze przyznać, że dziewczyny spoglądają na mnie ze sporym zaciekawieniem, niektore się uśmiechają inne są zawstydzone jak obok nich przejeżdżam. Możliwe, że zwracam uwagę na siebie swoim estetycznym wyczynoym strojem - dobra bluza, kask, w miarę dobry rower. Pytanie do was dziewczyny. Czy chciałybyście być poderwane przez rowerzystę, którego zazwyczaj macie okazję oglądać jak bardzo szybko was mija i oddala się w nieznane? Napiszcie proszę jak sobie wyobrażacie taki podryw ;-) Spodziewacie się czegoś extra, jakieś rozmowy, propozycji?

Gość ilozofka
gdyby odłożył na bok swój rower i kask, to czemu nie ?

Gość hary-koper
Załużmy, że sobie jadę a ty siedzisz z koleżanką na ławce. Zwalniam, patrzymy się na siebie, a ja decyduję się zatrzymać i zagadnąć. No właśnie i tu jest problem, bo my faceci tak mamy (są wyjątki) że zostaniemy zignorowani. Musze mieć jakis dobry tekst żebyście nie pomyślały, że was ewidentnie podrywam, udać jakiegoś zagubionego może?

Gość przydałby się tu podszywacz
ja też jeżdżę rowerem a raczej jeździłam..😠 za dużo kretynow i zboczeńców mnie zaczepiało, nawet w spokoju kalo rii nie mogłam spalić.. tak samo jest z bieganiem, biegnę sobie nad rzeką a tu kurwa jacyś idioci mnie o godzinę zagadnęli, jeszcze jakiś ekshibinicjonista w karzakach na mój widok zaczął w konia walić... faceci to kurwa jakaś zaraza od 7 boleści

Gość micer
nie, to takie prostackie

obciagnelabym jednemu , ale miałam brudne rece , bo tarzałam sie w blocie

aaa i jeszcze zwyczajnie jak szłam na piechotę to jakiś zboczony rowerzysta o bleśnie gapil się na mój tyłek,...po prostu powoli za mną rowerem jechał i się gapił

Gość hary-koper
dodam, że zawsze jeżdżę nagi od pasa w dół więc może stąd te zaciekawione spojrzenia. Fajnie wygląda bimbałek, ocierający się o ramę :)

beznadziejny podszyw... ja czytałam tu różne podszywy inne prostackie i beznadziejne... a jeszcze inne wyrafinowane i śmieszne ..

Gość ilozofka
tak się zastanawiam...nie wiem czy one patrzą na Ciebie ze zdziwieniem, czy też z lekką ironią. mężczyznom czasem wydaje się, że odpowiednio dopasowali kask. może Cię nieco uwiera, w główkę ;) a, wracając do tematu. mogę być poderwana przez rowerzystę, traktorzystę, kombajnistę, tramwajarza lub lotniarza. jest tylko jeden problem, nienawidzę chamstwa i amatorstwa związanego z podrywem. lubię spontanicznych, uśmiechniętych ludzi. nienawidzę zaś narcyzów zakochanych w swoim wyglądzie. no i jeszcze - a nie bierzesz pod uwagę odwrotnej sytuacji, to ja coś do Ciebie mówię ? jeśli zaś chodzi o ten "dobry tekst" - to sobie go daruj, bo wyczytane w szkole uwodzenia teksty są żenująco niskich lotów :P

Gość jak poznajesz ich na
ja bym nie chciala, zeby jakis obcy facet na rowerze mnie poderwal :o

zboczony rowerzysta o bleśnie gapil się na mój tyłek ale przyznam szczerze ze specjalnie zwalniałam i zalozyłam koszulke by widac mi bylo pepek . Az mi sie mokro robilo , ze na mnie patrzy . GDyby nie to ze mialam brudne rece to chyba bym mu wyciagnela jego knage z gaci

idź sobie buty wyszoruj podszywaczu 🖐️

Gość dlaczego trzymasz
rowerzyste za klejnoty?

to tylko do zdjęcia.

Gość ilozofka
bo roweru nie pozwolił dotykać :(

Gość a taki jeden..
robisz tak, podjezdzasz, usmiechasz sie jak glupi i pytasz o droge w jakims konkretnym kierunku jak juz chwile pogadacie to jedziesz kawalek w tamta strone i czekasz jak sie ladnie usmiechales to dlugo nie bedziesz musial czekac :p pare lat pozniej moze juz bez podchodow bedziesz potrafil :D

Gość ilozofka
marne te twoje podszywy. :P powiem krótko spierdalaj i nie pisz więcej boś za cienka do mnie :P

Gość rowerzysta...nigdy w zyciu
Musiałby pszynajmniej bmką podjechac, dziada na rowerze bym pogoniła;)