Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

diamond

jakich macie facetów?

Polecane posty

aa i jestesmy zupelnie rozni ja wybucchowa wredna pyskata nieznsna a on spokojny nie pije nie pali(choc ja tez prawie nie pije a jesli to male ilosci) i nie zwraca na mnie uwagi jak sie dre o cos na niego tylko czeka az mi przejdzie:D

Gość Lewelka
Do: motyl ek 20 To nie nasza fota. Wygladam zupełnie inaczej, ktos poprostu zarty sobie robi :)

Gość Anna Bella
JA JESTEM SPOKOJNA(CHYBA ZE KTOS PRZEHOLUJE WTEDY MA CO SOBIE NAWZRZYŁ;) MOWIE CO MYSLE) z WLASNYM ZDANIEM:) WRAZLIWA,KOCHAJCA NATURE, POEZJE, PRZYRODE, HISTORIE. i TAKI FACET BY SIE PRZYDAŁ:)

Gość Anna Bella
aha i jezyki obce zawsze imponowali mi ludzie znajacy jezyk obcy:) zawsze mieli wyzsze notowania niz inni;)

Gość Anna Bella
10.05.2008] 18:52 znowu pozyczka nika

Gość Gusiaczka
prawda jest taka, ze chyba nigdy nie mozna miec wszystkiego:) mialam 3 facetow, z ktorych jeden byl odpowiedniego wzrostu i fizycznie mnie krecil, ale za to okazal sie ostatnim draniem, inny fizycznie przecietny, bardzo mnie kochal ,ale nie bylo miedzy nami "chemii"...teraz mam bardzo wysokiego bruneta- ma ponad 1.90 i jest szczuplutki...rozumiemy sie swietnie i jest nam razem cudownie:) aczkolwiek jego wzrost troszke nam calowanie utrudnia;) dlatego calujemy sie "na siedzaco" albo musze sie wspinac na palce:P czasami po zakonczonym zwiazku szukamy osoby podobnej fizycznie do naszego "eks", a czasami wprost przeciwnie:) ja zaliczam sie raczej do tej drugiej grupy;) pozdrawiam:)

Gość cxvxvcxvxc
"zawsze imponowali mi ludzie znajacy jezyk obcy zawsze mieli wyzsze notowania niz inni" ty sie dobrze czujesz?

Gość Anna Bella
Inteligencja zawsze była u mnie w cenie:) A człowiek umiejacy jezyki obce jest inteligentny:)

Gość NawiedzONA23
Śmiać mi się chce !! Jakiś idiota chyba ma jakiś problem sezualny, bo podszywa się za innych i wkleja foty z jajkami... CHŁOPIE IDZ SIĘ LECZ! PEWNIE MASZ JAKIŚ KOMPLEKS NA TYM PUNKCIE CO? haha

Gość Anna Bella
a trza miec kompleks ale braku inteligencji:P

Gość Anna Bella
problem sezualny? Wlasciwie to mam okres i krew mnie zalewa na głowie ,ale czy to ma cos wspolnego z sezualnoscią ?

zawsze wybierasz facetow pod katem znajomosci j. obcych?

Gość Anna Bella
tak:) w koncu to cos co sprawia ze mysle// fajny facet:)