Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chwalmy sie

CHWALMY SIE SWOIMI BRZUSZKAMI

Polecane posty

Gość kazdy jest kowalem wlasnego
co wy macie z tą zadroscia????zrobic dziecko to nie sztuka, sztuka nie zrobić.A juz kompletnie nie pojmuje czego zazdroscic 20-letniej niuni, ktora wpadła , bez wyksztalcenia, bez dobrej pracy, zaleznej finansowo? zazdoscic to jej chyba moze, ale jakas bezdomna, a nie kobieta,ktora swiadomie planuje sowje zycie.

a skad wiesz, ze wpadla? chciala sie pochwalic brzuchem a nie swoim stanem fnansowym, jesli swiadomie zdecydowala sie na dziecko to znaczy, ze jest w stanie je utrzymac ;) i zapewnic mu wszystko czego potrzebuje. Szkole zawsze mozna zrobic, a bedzie przynajmniej mloda mama a nie babcia.. poza tym dziecko w niczym nie przeszkadza. Ja tez musialam przerwac studia z powodu ciazy, ale wracam z powrotem od stycznia, maluch mi nie przeszkadza w niczym, planuje urlop.. ciesze sie, ze nie bedziemy z mezem sami :)

ej dejzi69 :D wyluzuj troche, zawsze moze cos nie wyjsc, jest jakies tam ryzyko.. , ale bez przesady, jakby kazdy mial sie patrzyc na to co bylo bylo gdyby to mielibysmy niz demograficzny :D A nie jest zalezna od fagasa tylko od meza i to przez pewnie czas, na okres ciazy, a jak facet jest porzadny to co mu brzuch przedzkadza?? przeciez to kwestia czasu, potem wraca wszystko do normy;) moj maze sie cieszy okropnie,codziennie caluje brzuch i rozmawia ze swoim synkiem, rodzina jest dla nas najwazniejsza, nasz maluszek, na pewno bedziemy miec jeszcze 2 dzieci:) A studia uwierz mi, ze to nie problem skonczyc. Jesli ktos chce to zrobi. Ja mam problem bo mieszkam za granica, a studiuje na uni w Polsce, wiec loty bylyby w 9mcu niewzkazane. Moja mama urodzila mnie w wieku 20lat, nigdy niczego mi nie brakowalo mimo braku wyzszego wyksztalcenia:)

Gość moge sie przylaczyc
chwa;my sie ujestes?mam pytanko

Gość moge sie przylaczyc
chwalmy sie w jakiej czasci Anglii jestes?ja za rok planuje wyjechac chyba juz z mezem do Anglii.Bylismy tam troche i jest nawet fajnie.Na jak dlugo zostajkecie bo jesli chodzi o mnie to chcemy raczej na stale. hmmm tak sobie mysle ze fajnie by bylo utrzymac kontakt moze spotkalybysmy sie kiedys w Anglii na kawke:)

Gość dejzi69 czy ty ...
... przypadkiem nie byłaś w Rozmowach w toku w piątek ???? Bo masz tok myślenia jak te pojeb... laski :o

Gość moge sie przylaczyc
autorko jestes?

Gość moge sie przylaczyc
autorko jak bedziesz i mozesz to sie odezwij czekam:)

Trzy strony gadania i tak mało fotek?? Ja dwa lata temu właśnie byłam w 9 miesiącu ciąży:) Właśnie oglądałam zdjęcia z tamtego okresu i nie mogę uwierzyć, że byłam taka wielka:D

:-o wracajac do tematu to ja w kazdej ciazy mialam maly brzuch ale ponoc wod tez mam malo i moze dlatego? zdjecia tez mam, wg mnie bardzo fajna pamiatka pozniej tak powspominac, napewno kiedys dzieciom niektore zdj pokaze plus filmy z usg :) moja mama miala ze mna w ciazy chyba tylko 2 zdjecia i zalowala ze nikt jej wiecej nie zrobil :-P

a kto mowi ze ja bede maluchom usg pokazywac pokaze jak beda juz dorosli, moj syn ma skonczone 2 lata i wystarczy ze wie gdzie jest dzidzia i czuje jak sie rusza :) jak bedzie starszy i bedzie zainteresowany to puszcze mu kiedys nagranie z jego akrobacjami, to samo drugiemu dziecku mysle ze to fajna i bardzo cenna pamiatka

Gość abcdefgahc
evi zgadzam sie z Toba:)

Gość abcdefgahc
aaaaautorko jestes?

Gość Chwalmy sie
no jestem jestem:) co do moge sie przylaczyc- jestem koło Liverpoolu:) my planujemy zostac na pare lat jeszcze dokladnie nieiwem na ile a na stale napewno nie:) a co do dejzi69 - to nie zwracam na twoje wypowiedzi uwagi i mam je gdzies bo bycie zgryźliwym i egoistycznym oraz przemądrzałym wcale nie jest dobra cechą i dobrze że nie masz dzieci bo bym im współczuła takiej matki jak ty:D No a co do studiów to mi są onie zbędne bo i tak i tak otworze swój zakład i juz:D

Gość abcdefgahc
przepraszam ze pytam pojechaliscie w ciemno czy mieliscie juz jakas prace zamotana?

Gość Chwalmy sie
abcdefgahc - nie moja mama juz tam byla:) no i ona jest dluzej ode mnie bo ja tylko przelotem tam jestem:) dejzi69 - wypraszam sobie moja mam urodzila mnie w wieku 18llat i nie jest glupia ani pusta takze nie wiemo czym ty mowisz... no i z moja mam mam suuper kontak i nie uwazam ze mnie zle wychowala... takze nie znasz mnie nie wiesz co mam w glowie nie oceniaj innych po postach ok?? a tak poza tym to wiem ze lubisz siac na forum zament i po to tylko tu jestes:P

Gość abcdefgahc
daruj sobie.... :/

Gość Chwalmy sie
ona jest 3 lata a moj narzeczony 2 no i ja przelotem zalezy jak mam zjazdy:)

Gość Chwalmy sie
co daruj sobie?

Gość abcdefgahc
to do dejzi:P ja bym nie wytrzymala tak 2 lata on tam a ja tu...

Gość Chwalmy sie
nie no to nie bylo tak:P ze przez 2 lata sie nie widzielismy :P on jest 2 lata a ja tam od pazdziernika co 2tyg latam:) a wczesniej on byl conajmniej raz na miesiac na tydzien w polsce:) nie było źle każde wakacje razem :) ale były też chwile zwątpienia bo to wiadome:p no ale teraz jest już inaczej i bardzo sie cieszę:)

Gość Chwalmy sie
ok ja mykam bede wieczorem musze odpoczac bo w szkole bylam rano wstalam a dzidzia jake sie we znaki :) takze do poklikania

Gość abcdefgahc
do poklikanie 3majcie sie Ty i dzidzia:)

Eva--ja robilam usg 3D, super pamiatka :) jak synek podrosnie to pokaze mu jak rozrabial , ssla paluszka i kopal :) Do autorki-- ja przez jakies pol roku nie widzialam sie ze swoim chlopakiem, moze ze 2 razy jak przyjechal do polski, potem sie przeprowadzilam do niego :) , znalezlismy mieszkanie, prace i uklada nam sie super :) , on konczy szkole, ja mam nadzieje, ze tez skoncze.. , podziwiam cie ,ze latasz ale to dopiero 20tydzien wiec jest ok ;)

Gość ale wiochaccc
i czym ty sie chwalisz?? ze wpadlas laseczko.................fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj

dejzi69 - czy twój facet lubi wkładać tylko w twoje usta i dlatego taka cyferka przy nicku? spi..dalaj jeśli nie masz nic pozytywnego do napisania

Gość moge sie przylaczyc
agula do kogo to?