Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czerwona mamba

Podłamałam sie kiedy policzyłam ile kosztuje slub i wesele.

Polecane posty

Gość u mnie 98osob i 36tysiecy
zwrocilo sie 25 tysiecy :)

hEJ DzIeWcZynY :) :D :D :D A ja mam takie pytanko :) Jak myslicie ile potrzeba mi pieniedzy jakbym chciala zorganizowac slub na 60 osob dodam, ze : - samochodem jechali bysmy kumpla :D - za osobe musielibysmy liczyc 110-130 zl,bo takie sa ceny w Poznaniu :( - suknie bede miec szyta na miare ze wszystkim za 500 zl - garnitrur liczymy 500 zl no i teraz pozostaja dalsze oplaty ...??? :O nie mam pojecia ile wyjda oplaty za autokar jakbym chciala wynajca ...itd...:O POZDRAWIAM SERDECZNIE :)

Gość kaemka
witajcie dziewczyny:) Moje wesele odbędzie sie 7 czerwca 2008 roku, wiec jestem na bieżąco:) Miejscowość Konin(wielkopolska) - samochód Mercedes klasy E cena 300zł bez względu na ilość godzin - cena od osoby w dobrej i popularnej restauracji 110zł( dzieci do 10 10 bezpłatnie, dzieci 10-18 50% ceny) dodatkowo 250zł pieczona 10kg szyneczka i 130zł indyk(biedaczek:) - sukienka 1400zł - garnitur 400zł( ale to po znajomości) alkohol(wódka, wino, piwo) cena 1800zł łącznie - ciasto 770zł( w tym 3-piętrowy tort) - wideofilmowanie 1250zł - orkiestra(2-osobowa) 900zł - poprawiny od 15 do 21(10zł od osoby) -kościół 450zł - organista 150zł pozostaje kwestia owoców oraz napoje, które będą dokupowane przed samym weselem, wiec jeszcze nie wiem - jeśli chodzi o transport gości to będą wynajęte taksówki dla gości spoza naszego miasta, ponieważ jest to niedaleko, a większość gości jest z naszego miejsca zamieszkania, więc sobie poradzą:):) to chyba wszystko, mam nadzieję, że pomogłam pozdrawiam i życzę udanych uroczystości:)