Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ywonna

gdy na noc zastosuje antidral to rano uzyc antyperspirantu w sztyfcie,kulce czy

Polecane posty

spray?bo wyczytalam ze w zadnym wypadku sztyftu tylko psikany,a ja mialam zamiar sztyftem dove go fresh bo taki ladny zapach

dzieki zaurawinkaa ,bo mysle ze to bez znaczenia,przeciez sztyfty sa lekkie i kremowe i chyba nie zatykaja az tak mocno skory.......aa jeszcze zapytam,dzis sobie posmarowalam pachy antidralem na noc,rano mydlem zmywam i sztyft nakladam,tak?bo dzis moj pierwszy raz z antidralem,narazie czuje tylko leciutkie swedzenie

no wlasnie tez to na forum bylo ze tylko spray bo kulki i sztyfty zaklejaja za mocno skore i sie gulki porobia.....

no mi nie zakleiło :)a tak na marginesie to nie lubie go bo mnie szczypie:P Powodzenia

Gość nic się nie porobi
ja uzywam antidralu od dawna, teraz smaruję tylko raz w tygodniu dla podtrzymania efektu, spróbuj uzywac samego antidralu, ja pocę sie obficie, zawsze miałam placki pod pachami, a antidral je zlikwidował, zanim mu zaufałam też rano smarowałam antyperspirantu w sztyfcie (dove) i nic złego mi sie nie stało uwaga, na początku stosowania antidralu skóra niemiłosiernie swędzi, nie poddawaj się, to minie po kilku tygodniach, musisz wytrzymać, antidral naprawde działa ale trzeba go stosowac zgodnie z instrukcją, na początku częściej, potem raz ze skóra sie przyzwyczaja, dwa że stosujesz rzadziej, mnie teraz juz nic nie swędzi ale uzywam przeszło rok, swędzenie przeszło po jakimś miesiącu

no ja tez nie lubie ale ile mozna wytrzymac z mokrymi plamami pod bluzka i to po kilku minutach,,,,,teraz sie zastanawiam czy lepiej rani spraju nie uzyc bo tez sztyft mialam.....

Gość toooy
a mi tylko swędziło jak używałam go pierwszy raz.. potem lajcik ..

no zgadzam sie ze z mokrymi wytrzymac nie idzie:) dlatego mimo iz szczypie to stosuje :) Pocieszające ze przestanie :D

Gość ja używam
no iżeby mniej szczypało, polecam z pół godziny przed też posmarować kremem :)

no wiec sztyftem sie posmaruje........wogole to ja zawsze uwazalam ze spray to chroni najmniej........i jak sie psiknelam to doslownie kilka minut na dwore i pachy mokre.kulka znowu sie lepi i dlugo schnie .dzieki kobietki :)

Gość ja juz prawie 4 lata
uzywam antidralu i bez problemu moglam uzywac kulki czy sztyftu, dopiero od niedawna uzywam spreyu i nic nigdy mi sie nie dzialo. a i nie zgodze sie ze stwierdzeniem ze skora przyzwyczaja sie do antidralu (odnosnie swedzenie) mnie nawet po tylu latach czasami okropnie swedzi

Gość nananananana
hmmm ja tez uzywam antidral, ale codziennie rano. Na wieczor nie powinno sie uzywaz zadnego antyperspirantu, poniewaz wtedy skora powinna odpoczywac.

Gość nananananana
aaa i jeszcze zapomnialam napisac, ze mnie od antidrala tez pachy swedza, ale tylko po goleniu.. Po goleniu radzę tego nie stosowac ;) chociaz ja stosuję, smaruję pachę i leciutko chusteczką wycieram i i tak się ne pocę ;))) pozdo

ale go nie powinno sie stosowac rano tylko na noc,a rano jakis zwykly antyperspirant,przeciez rano jak sie posmaruje to bluzki moze odbarwiac

Gość ja juz prawie 4 lata
kiedys zastosoalam rano i tak sie spocilam ze szok. a antidralu przeciez nie uzywa sie codziennie, ja teraz uzywam go raz na tydz lub na 1,5tygodnia . a z rana uzywam dezodorantu naturalnego + jakis zapach

na innym forum przeczytalam wlasnie ze sztyft jak sie rano uzyje to nie ma on w co wsiakac i bryudzi,a raczej ta tlusci bluzke i sztyft nie mozna tylko spray :O sama juz nie wiem,bo nie chce ryzykowac zniszczenia bluzki

moja kolezanka antidralu uzywa,rano stosuje sztyft i jest ok,nic sie nie zapycha,nie ma zadnych tlustych plam.......mi sie wydaje ze po antidralu to nie ma znaczenia co sie zastosuje bo zadziala tak samo