Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona szałwia

Mam pytanie..studenci obecni i byli

Polecane posty

Gość zielona szałwia

obecnie studiuję na uczelni prywatnej 1 rok matura z wosu mi nie poszła i niestety nie dostałam się na państwową uczelnię, żałuję troche, że nie spróbowałam poprawic wyniku w tym roku bo w zeszlym mimo tego, ze się uczyłam to stres zwyciężył. Mam pytanie czy dobrze zrobie jeśli zrobię licencjat w tej szkole prywatnej a magisterke zaocznie w państwowej uczelni?? czy to troche podniesie moje referencje?? co o ty sadzicie??? może ktoś tak zrobil i może podzieli sie tym ze mną...

Gość asdfghjwer
moze i podniesie ale sama dobrze wiesz ze jestes nikim...

Gość gdsgdgfd
ja tez tak robie. nawet nie chcialam isc na zaoczne na panstwowej bo wiem jak tam jest.... czy podniesie...wiesz jelsi ebdziesz konkurowac z cv kogos kto ukonczyl panstwowe to pracodawca bardziej zainteresuje sie nim.ale jesli bedziesz naprawde dobvra w swoim fachu i ktos da ci mozliwosc rozmowy kwalifikacyjnej:D to sie nie przejmuj tym ze jestes na prywatnej lub zaocznych

Gość sadas
jak zrobisz mgr w panstwowej to ci przeciez nikt nie bedzie zagladal w papiery czy przypadkiem licencjat nie byl prywatnej. jasne, ze ci to pomoze. tylko radzilabym byc na biezaco z zakresem materialu wymaganym w panstwowej i ewentualnie samej wyrownywac roznice.

Gość zielona szałwia
gdsgdgfd wiem, ze z osobami z panstwowej uczelni nie mam co konkurowac ale ja chce byc dobra w swoim fachu i mam nadzieje ze ktos mi da szanse sie wykazac

Gość zielona szałwia
sadas dziękuje za wypowiedz myślę ze masz racje co do materiału mam kolezanke na tych samych studiach wiec chyba nie bedzie problemu musze tylko z nia zagadac ;)

Gość zielona szałwia
jesli ktos zrobił podobnie prosze niech się wypowie i niech podzieli się swoimi spostrzezeniami, swoim doswiadczeniem które mogłoby mi pomoc