Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agiie

pełno tu smutnych historii.. co jest?

Polecane posty

to bylo dawno dawno temu miałem może ze 3 latka a może 4 mieszkałem na niezłym zadupiu i na kolonji na dodatek rodzice zostawiali nas czasem z siostrą jak szli do sklepu

miała mnie pilnować i mieliśmy wiśnie jak to na wsi więc wlazłem na jesną z nich żeby pozrywać sobie parę wisienek miałem spodnie na szelkoach oczywiście musiałem spaść ale do ziemi nie doleciałem zawisłem na wystającym konarze siostra spanikowana nie mogła mnie dowiesić nie pamiętam ile tak wisiałem ale z godzinę aż przyszedł ojciec i mnie odwiesił oczywiście standardowo siostra dostała za to że mnie nie pilnowała i ja za to że po dżewach łażę

Gość pierdolicie
a ja kiedyś sobie bazie do nosa włożyłam :p tak mi się skojarzyło z tymi wiśniami:)

fajnie chyba tak wisieć na gałęzi.. ja po drzewach uwielbiałam łazić.. nawet mieliśmy "domek" na drzewku..

pewne wakacje dobrze wspominam tez byłem dzieckiem i przyjechali do nas kuzyni oni zawsze mieli zajebiste pomysły raz wpadli na pomysł że upolujemy kilka żab ugotujemy je a potem usmażymy oczywiście tylko udka powiem wam że są bardzo dobre :D:D

a całą osadę w sensie domki mieliśmy w szuwarach :D ale było zarąbiście :)

Gość niewiadomoooo
s..... ty jesteś bajka