Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość honey_89

Dianee 35

Polecane posty

Gość honey_89

Cześć wszystkim :) Mam pytanie dotyczące tabletek antykoncepcyjnych Diane-35,używam ich ze wzgledu na zły stan cery,a antykoncepcja to swoją drogą.Czy któraś z was używała tej metody na problemy skórne??Jeśli tak to po jakim czasie było widać efekty?? Za wszystkie odpowiedzi będę wdzieczna, pozdrawiam 🌼

Gość upupuppu

Gość NIE BIERZ TEGO
Dopiero teraz zaczną Ci się problemy ze skórą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Popieram..
Dopiero po tym świństwie zacznął Ci sie problemy z cerą. Ja brałam Diane 35 przez jakis rok póki bralam wszystko bylo ok, pominę jednak fakt, że przytyłam znacznie wiadomo zatrzymywały wodę w organiźmie, puchły mi nogi. Ale w końcu przyszedł czas kiedy musialam je odstawić przeciez nie bede ich brala do konca zycia i tu pojawil sie problem po miesiacu bylam załamana stanem swojej skóry, a dodam, że przed braniem nie mialam az tak strasznych problemów z cerą. Trądzik wrócił z zdwojoną siła koszmar, teraz juz jakoś udalo mi sie go pokonać. Kiedy trafilam w koncu do dobrego dermatologa to lekaraka powiedziala na samym początku jak tylko mnie zobaczyla \" ooooo widze ze ktos tutaj bral diane czego skutki widac odrazu\". Od jakis 5 miesięcy uzywam masc Duac i jest super mam gladka buzke ale tego swinstwa odradzam wysadzisz sobie wątrobe a trądzik i tak i tak wroci. Zreszta diane to lek bardzo starej generacji i jest juz wycofany w wiekszosci krajow w Europie czego lekarze zapominaja dodac

Gość niieeee
tylko na tradzik to na Twoim miejscu bym sie nie faszerowala tymi "lekami"... a jesli chodzi o Twoje pytnie to roznie bywa mi sie cera poprawila po tym leku po kilku miesiacach, ale poajawily sie skutki uboczne i przestalam zazywac, dodam ze nie mialam przepisanej Diane na problemy z cera, pozdrawiam