Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaa....

Wiem, że to nie jest dobre miejsce, ale powiedzcie prawdę- chodzi o wagę...

Polecane posty

tak myslalem, że to było jakieś koko :P bo troche jak wypchana kura wyglądało :P

Samiczka, bo wiesz o co mi chodzi (odrzuty) dlatego się podlizuję ;-) :-D

ten z erotycznego? to kiedy nas sobie przedstawisz? (dawno nie maiałam seksu) ;-) :-D

jaka ona rozbrajająca, prawda :-D (a Komiczne nic nie kuma :-P )

ciekaw jestem po ilu minutach samica poszłaby ze mną do łóżka, gdybysmy sie spotkali w realu :P

Komiczne, a skąd możesz wiedzieć, że gorąca jestem ??? tak mam podwyższoną temperaturę, takie dni nastały :P Pola nie pisałam do nikogo konkretnie tak jakoś (głupio zapewne) mi się skojarzyło, że temat założył ktoś przekonany o własnej cudowności i doskonałości :D kiedyś alkoholik - od wielu miesięcy niepijący - powiedział mi, że on nie czuje potrzeby dalszej pracy nad sobą i zmiany siebie, gdyż i tak się zmienił i to bardzo - przestał pić tak więc to, co jest normą dla jednego, może być szczytem osiągów dla innego 🖐️ PS sorki za literówki i stylistykę niestety daje mi się we znaki niedosypianie i ciężka praca ale mam nadzieję :D że kiedyś wypocznę, może nawet w ciepłych klimatach :D papa

co mnie bedzie łaskotac po ego? znalem w realu 2 kobiety, ktore tak samo mocno wkurzalem... wspaniale szczytowały :P a tak po prawdzie - mam nosa do gorących kobiet :P

Komiczne, właśnie zostałam pochwalona za podanie dalej informacji o przykazaniach (na topiku obok) mam nadzieję, że mnie oskarżysz o plagiat, trzeba się będzie spotkać i moze przy okazji jakos się wkręcę do tej kolejki chętnych ;-) :-D

2 wkurzałem a co do przykazan - luz - to wiedza ogolnie dostepna :)

rany, chyba za szybko sie uczę od Samicy - taka sie robię wyzwolona ;-) a Ty juz drugi raz dzisiaj mi dajesz kosza ;-) ;-) :-D dobrze, że juz naprawdę musze iść :-D 🖐️

nie daję kosza :P po prostu wpadaj :P tylko napisz kiedy, bo musze pokoj w hotelu zarezerwowac :P

Gość mnoprs
Jeśli odrzucimy tych co nie ogarniaja swojego życia - za grubych, za chudych, zbyt leniwych, -palących, alkoholików, narkomanów, pracoholików -uzależnionych od netu, hazardu, seksu, telewizji i czego tam jeszcze człowiek nie wymyśli to wyjdzie na to, że tych "normalnych" prawie nie ma.

Gość na kafe normalni