Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaczątko87

dziewczyny ile czasu...

Polecane posty

Gość Emyu
po 15 minutach daj se spokoj i pocwicz na bananie.

naprawde się starałam.wydaje mi się że umiem to robić.daję z siebie wszystko.to znim jest coś nie tak chyba.tak mi strasznie smutno...;-(

Gość praczka pomywaczka
pozno jest poprostu to co mial robic?

tak się zle czuję chce mi się płakać tak bardzo chciałam żeby mu było dobrze.zawsze chcę.

to jak mam dobrze zrobić loda?? najpierw mu zrobiłam masaż pleców potem pieściłam po całym ciele no i loda naprawdę wydaje mi się że dobrze...

siedzę i rycze on sobie śpi.nawet nie mam się komu pożalić na żywo.mamie przecież nie powiem a koleżanki mają swoje problemy

Gość lubie to
dziewczyno nie przejmuj sie tak. to ten koles jest jakis dziwny. ty tak kolo niego skakalas a on usnal jakis cwok. moze powinnas mu dac sie toba zajac, albo nawzajem sie piescic moze wtedy bedzie lepiej

nie wiem co mam zrobić.moje życie seksualne mnie frustruje wpędza w kompleksy i smutek

nie nie będę go budzić.może on nie chce może mu to nie sprawia przyjemności.może rzeczywiście jestem beznadziejna....

Po prostu dużo sie ruszam i chudnę:) Dałam sobie spokój z dietami , bo nie umiem sobie odmówić;) A co do Twojego problemu , nie masz sie czym przejmować , nauczysz sie.A długo już współzyjecie czy to początki? Facet też troche dziwny , powinien Ci pomóc.A może faktycznie mu to nie sprawia przyjemności, ale to by był jakiś wyjątek..

nie ja już sie poddaje.mam tego serdecznie dosyć.zrywam z moim życiem seksualnym.od dziś jestem abstynentką.po co mam tyle cierpieć i się dołować... ja też się dużo ruszam-3 godziny dziennie codziennie intensywnie.ale na mnie to nie działa nie chudnę

Gość ciekawska ania
najlepiej skocz dziewczyno z mostu

nie nie skoczę.skupię się jeszcze poważniej na mojej karierze naukowej oraz siłowni...będę dla niego zimna i niedostępna.zero seksu.niech on sobie robi co chce

Pewnie masz za wolną przemiane materii albo zjadasz wiecej niz spalasz. Może nie wychodzi Ci bo za bardzo sie starasz? To musi przychodzic naturalnie , sprawiac Ci przyjemność.A może to z Twoim facetem jest coś nie tak? Nie ma sensu dołować sie z tego powodu , naprawde.Seks jest ważny ale przede wszystkim ma Wam sprawiac przyjemność.

sprawia mi bardzo wiele przyjemności.naprawdę wszystko dziś robiłam z miłością radością i zaangażowaniem...przerwałam na chwile bo już mnie kark bolał.no i on zasnął

W takim razie z nim jest coś nie tak:O Jak bedziesz dla niego zimna i niedostepna to mozesz mi wierzyc,ze predzej czy pozniej znajdzie sobie kochanke.Seks jest dla mężczyzn baaardzo ważny.Własciwie juz niebardzo rozumiem o co chodzi.. To była jednorazowa wpadka ,ze on zasnał?Czy ogólnie nie sprawiaja mu przyjemnosci Twoje pieszczoty?

sprawiają przyjemność ale zasnął... niech sobie znajduje kochankę mnie już wszystko jedno i tak i tak cierpię.

Gość hmmm2555
to mu masuj miejsce miedzy odbytem a jajkami gdy robisz loda wtedy szybciej dojdzie i bedzie kwiczal z rozkoszy nie na penisie swiat sie konczy sa jeszcze jajka i dupka:P

:) poczekaj ,może był zmęczony:) mi zajmuje 2 minuty :D -oczywiście tylko mojemu męzowi, bo u innnych to nie wiem, i nie mam zamiaru sprawdzać :D

nie zmieniłam zdania w tej kwestii.wstałam jestem zdołowana.mam zmarnowaną resztę dnia tygodnia i życia....

Gość bakor
ja uważam ze lod ktory trwa 2 minuty to z jednej strony dobrze , bo laska wie jak to robić ,ale z drugiej bardziej brutalnej strony tlyko 2 minuty przyjemnosci to porażka .... JA potrafie walic konia 4 godziny zanim dojde . Nawet jesli ta przyjemnosc jest mniejsza niz ta 2 minutowa to i tak bym jej nigdy nie zamienił. JAk wale konia 20 minut to czuje sie niezaspokojony.

Gość bakor
dlatego nawet jesli lod 2 minuty potraficie zrobic , to lepiej robcie to jako urozmaicenie raz na tydzien albo rzadziej , bo facet na pewno bedzie czul olbrzymi niedosyt. W koncu lepsze 15 minut przyjemnosci niz 2 minuty nie ? NAwet jesli te 2 minuty jest bardziej intensywne.