Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

swinkowaaa

chyba zlamalam noge

Polecane posty

Gość nieporadna_swinio
Kaleka zyciowa

nie wiem sama, pomyslalam sobie, ze fajnie by bylo, jakbym podczas odkurzania sobie zlamala (chyba) noge.....zawsze to jakies urozmaicenie ale bije z was wspolczucie, az tu za oceanem jest poswiata

bo jak przystalo na czlowieka , ktory wszystko wie najlepiej , wnioskuje, ze moze byc zlamana po tym ze cos chrupnelo, boli jak cholera, noga spuchla jak bania ..... nie jest to jednak oficjalna wersja lekarska, bo u lekarza nie bylam , bo jak na razie nie ma mnie kto zawiezc...... moze tylko zwichnelam

Jakbyś miała złamaną to pewnie już byś ryczała z bólu , zsiniałaby i nie mogłabyś ruszać.Masz altacet w domu? Zrób okład, pewnie jest zwichnięta.

juz oklad zrobiony, obandarzowana w jodelke , 2 tabletki przeciwbolowe polkniete, ale dalej boli...kiedys mialam zlamana kosc srodrecza i dowiedzialam sie o tym 4 lata pozniej, jak robili mi przeswietlenie reki, bo bolala na zmiane pogody :)

Heh no ja też chodziłam kiedyś w szkole jeszcze 2 tyg ze złamanymi palcami stopy:) I ćwiczyłam na w-f , biegałam , grałam w noge;) Tak to juz jest z tymi kończynami. Ide juz spac , bo nudy tu dzisiaj. Dobranoc, mam nadzieje ,że nie jest złamana i jutro obudzisz sie jak nowo narodzona;)🌼