Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama choruszka

czy mozna na spacer?

Polecane posty

Gość mama choruszka

synek ma rok. Ma zapalenie gardla i antybiotyk od czwartku. dzisiaj ma tem 37,5. Jest tak slicznie na dworze i zastanawiam sie czy mozemy isc na spacer? czy siedziec w domu?

Gość ja nie wychodziłam
moja córka jak była przeziębiona to siedziałąm w domu ale było wtedy chlłodniej. przeszło jej raz dwa jak tak posiedziałam w domu. ale antybiotyku żadnego nie brała. moze nie wychodź lepiej

Gość przy
temperaturze lepiej nie wychodź, poczekaj aż będzie normalna jeszcze wiele dni będzie ładnych 🌼 :)

Gość ale 375 to nie gorączka
tylko stan podgorączkowy!

Gość babki
jak wyjdziesz na pol godziny czy godzinke to nic sie jej nie stanie.

Gość dzieciak chory na
antybiotyl#ku ze stanem podgoraczkowym a ty sie na spacer wybierasz???????????? kobieto siedz na dupsku w domu i nie ciagaj chorego dzieciaka po podworku bo jak przeziebisz ta chorobe to zapalenie pluc gotowe i wtedy to juz sobie dluzej posiedzisz:o

Gość a t bzs chciala
zeby ktos ciebie kobieto ciagal po podworku ze stanem podgoraczkowym?? co to za przyjemnosc to raz dwa, mozesz do gorszej choroby dziecko doprowadzic..MYSL TO NIE BOLI

Ja bym nie ryzykowała. Mimo że dziecko nie ma wielkiej gorączki lecz stan podgorączkowy ale przyjmuje antybiotyk .Moim zdaniem to jest zbyt niebezpieczne. Cóż bywa i tak że trzeba się kisić w domu ,nic na to nie poradzisz. Lepiej mieć zdrowe dziecko (nawet malutki wiaterek może zaszkodzić) niż udany spacer :)