Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 88elinka

gdz faceta interesuje dziewczyna

Polecane posty

Gość 88elinka

hej jak myślicie, czy większość facetów zagada do dziewczyny która mu się spodoba, czy będzie czekać na pierwszy krok z jej strony?

Gość moja opinia....***
wiekszosc zagada.

Gość 88elinka
a jak sie gapi nie pierwszy raz, a nie zagada, to znaczy, że jest zbyt mało zainteresowany?

Gość moja opinia....***
albo niesmialy jakis. a ile ma lat? pewnie jeszcze nastolatek zatem moze byc niesmialy.

Powiedzmy sobie szczerze, ze nawet bardzo niesmialy facet, jesli mu naprawde zalezy, zacznie dzialac. :]

Gość gder
Powiedzmy sobie szczerze, ze nawet bardzo niesmialy facet, jesli mu naprawde zalezy, zacznie dzialac. :] niestety nie zacznie . Srednio niesmialy moze tak , ale nie bardzo. Bardzo niesmialy da noge nawet jak kobieta go podrywa .

Gość 88elinka
może mu za mało zależy, sama już nie wiem. a wydawać mi się na pewno nie wydaje. a gość ma jakieś 23

Gość moja opinia....***
23 lata to co innego. skoro nie podchodzi a tylko sie gapi to daj sobie spokoj.

Gość wirusy tyrojany pneumokoki
albo niesmialy jakis. a ile ma lat? pewnie jeszcze nastolatek zatem moze byc niesmialy. Pierdolisz . Niektorzy z niesmialosci nigdy nie wytrastaja . TO ze jeden ma odwage pokazac publicznie czlonka nie znaczy ze inny tez ma . JEdni sie wstydza mniej inni wiecej

Gość moja opinia....***
co ma piernik do wiatraka? wyluzuj koles, ja wiem, ze na tym forum siedzą glownie takie cmoki co nigdy pierwsi do dziewczyny nie podejdą, nawet jak ona im sie b. podoba :o i pewnie ty jestes jednym z takich, bardzo wspoclzuje :( a ksoor on rzeczywoscie taki niesmialy, mimo 23 lat to po co komu taki nieudolny facet??? niech sie lepiej za jakims smialym obejrzy, bo z takim bedzie sie tylko meczyc. facet powinien byc smialy i nie bac sie, inaczej to cipa. jeszcze rozumiem jak nastolatek ale co innego 23 lata.

Gość moja opinia....***
a skoro on*

Gość gder
wlasnie dlatego daje kosza kobietom , ktore mnie podrywaja . One nie zdaja sobie sprawy jaki niesmiały jestem . LEpiej im byloby z kims smialym . Dlaczego mialyby sie ze mną nudzić ? MAm 25 lat nigdy nie mialem dziewczyny i nie bede mial bo jestem zbyt niesmiały, a dziewczyna by sie ze mna meczyla . LAski ktore mnie podrywaja nie wiedza jak niesmialy jestem , ale ja wiem i daje im kosza by oszczedzic im meczenia sie ze mną.

Gość dejot
moja opinia....*** po pierwsze facet nic nie musi, po drugie też możecie zrobić pierwszy krok bo w Anglii dziewczyny go robią a le nie mądre w gębie polki

Gość moja opinia....***
spoko.... duzo na tym forum takich przypadkow jak ty...

Gość gder
po pierwsze facet nic nie musi, po drugie też możecie zrobić pierwszy krok bo w Anglii Polki tez podrywają . Nie ma reguły .

Gość moja opinia....***
dejot nie kazda dziewczyna lubi robic pierwszy krok. ja np. nie mam na to ochoty bo nie lubie sie komus narzucac. wole jak facet mnie zdobywa a nie ja jego, juz tak mam :)

Gość moja opinia....***
dejot = gder???? :o z ilu nickow piszesz chlopcze?

Gość gder
z tym ze ja nie lubie byc podrywany , bo wiem ze i tak kazdej dam kosza ze wzgledu na to jaki zalosny jestem.

Gość dejot
nie masz ochoty bo nie jesteś pewna siebie boisz się odmowy i poczucia " upokorzenia" sama nie zrobisz pierwszego kroku bo się boisz a facetów wyzywasz....czy ty taka sała " pizda " jesteś jak oni... ja pisze pod swoim nickiem juz okolo 2 lat

Gość gder
No i nie lubie byc podrywany , bo nie wiem co odpowiedziec dziewczynie i jak przekazac jej słowo `` nie `` Stwierdzilem ze bede za kazdym razem mowił - Mam juz dziewczyne . To bedzie mniej bolesne tak mi sie wydaje

Gość klz
moja opinia....*** - tak, skreslaj niesmialych a bierz sie za smialych, tylko potem nie narzekaj, ze ten smialy podrywa tez inne.

Gość moja opinia....***
nie gadam z toba bo nie chce mi sie gadac z dziwakiem... sorrki :)

Gość gder
dejot = gder? gejem nie jestem . Prędzej 88elinka=moja opinia....***

Gość gder
ale tu sa sami dziwacy prawiczkowie . Zapytaj przegrałem zycie i innych na tym forum

Gość moja opinia....***
klz --> nic nie kumasz. nie chodzi mi o to, zeby facet byl jakis super przebojowy, ale zeby nie byl zwyklą cipą, ktora ma 27 lat i nigdy nie mial dziewczyny bo ma jakies kompleksy i boi sie zagadac dziewczyne, ktora mu sie bardzo podoba juz od dawna.

Gość pierdolicie
ja spotkałam si ez dwoma przypadkami gapiących się: 1 kolesia widywałam ok 2-3 razy w miesiącu chyba przez rok! gapił się tak bezczelnie , że szok. raz nawet coś na kształt uśmiechu się pojawiło. nie zagadał, ja może i bym to zrobiła ale nie wydawał mi się sympatyczny, raczek koleś w stylu jestem taaaki suuper! opinie ludzi co go znali to potwierdziły.ja zła też nie jestem więc powiedziałam sobie jak chcesz mnie poznać to się wysil a nie gap. ja też się zaczęłam bezczelnie gapić.i tyle.nie poznaliśmy się. 2. to ja zaczęłam się gapić, bo wzroku nie m0glam od niego oderwać oczu:). on pierwszy się uśmiechnął ..i tak trochę trwało to nasze uśmiechanie, pare spotkać wzrokowych uśmiechowych.strasznie sympatyczny się wydawał. i dnia kiedy ja już postanowiłam zagadać on sam to zrobił. od ponad 2 lat jesteśmy parą.

Gość gder
na szczescie laski mnie rzadziej podrywaja niz kiedys . Widocznie sadza ze mam dziewczyne . W koncu nie jestem taki młody hehe.

Gość klz
teraz dziewczyny sa niedostepne, niemile, nawet jak taki niesmialy odwazylby sie podejsc i cos powiedziec, to z pewnoscia by tego zalowal.

Gość moja opinia....***
moze te dziewczyny tez sa niesmiale? :D