Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 88elinka

gdz faceta interesuje dziewczyna

Polecane posty

Gość gder
LOL . JA Jestem tak zalosny ze nigdy bym nie mial odwagi podejsc do dziewczyny bo chyba bym zapomniał jezyka w gardle i wygladałoby ze sie jąkam . Nawet jak jakas mnie podrywa to sie pale i probuje sie jej jak najszybciej pozbyć .

Gość pierdolicie
bez przesady. jeśli spotkają si e2 osoby na tyle miłe i sympatyczne , zeby chociaż się uśmiechnąć do siebie to już z górki. a jeśli tylko gapić się potrafią i zero uśmiechu to co się dziwić.

Gość dejot
moja opinia....*** dziwakiem jest każdy kto ci prawdę pisze ? :D

Gość gder
ale w moim wypadku to nie jest niesmiałosc tylko chorobliwa niesmiałosc , bo niesmialy by sie zmagal ze soba i po jakims czasie jednak poderwał laske.

Gość moja opinia....***
prawda jest wzgledna ;) ech... niesmialym ciezko w zyciu, ale co zrobic. wy macie gorzej bo jestescie facetami :)

Gość pierdolicie
gder a może na razie nie staraj się poderwać, tylko po prostu poznać, zagadać bez większych planów. w ten sposób, bez presji jest łatwiej.

Gość Poznaniak 85
tylko z tym uśmiechaniem to u was kiepsko ostatnio....niedawno dowiedziałem się, że dwie koleżanki na studiach się we mnie podkochiwały....szkoda tylko, że w życiu się nawet do mnie nie uśmiechneły czynie zrobiły jakiegoś kroku...faceci też są zmęczeni ciągłymi niepowodzeniami, więc my też czekamy na wyraźne kroki a nie " tępe gapienie się "

Gość dejot
bo ja wiem czy gorzej ? facet seks sobie zawsze kupi :) często jest przez to bardziej szczęśliwy niź ten śmiały co ma stały związek...a o burdelach dla kobiet jeszcze nie słyszałem :D

Gość moja opinia....***
dejot ale szmaciarz z ciebie. zycze powodzenia i zarazenia sie jakims swinstwem.

Gość gder
bo ja wiem czy gorzej ? facet seks sobie zawsze kupi często jest przez to bardziej szczęśliwy niź ten śmiały co ma stały związek...a o burdelach dla kobiet jeszcze nie słyszałem problem w tym ze jesli ktos nie ma odwagi podejsc do dziewczyny , to i nie bedzie mial odwagi podejsc do prostytutki . Chyba ze ktos nie jest niesmialy , a dziewczyny nie ma bo zle wyglada , to wtedy na prostytutki bedzie mial odwage pojsc.

Gość gder
JA jestem tylko niesmialy , z wygladem nie ma problemu i na prostytutki nie pojde ze wzgledu na niesmialosc. Na prostytutki chodza ci ktorzy nie moga znalezc dziewczyny ze wzgledu na swoj niewyjsciowy wygląd, ale wcale nie sa niesmiali .

Gość dejot
gdzie ja napisałem, że sam chodzę ? Ale nie potępiam ludzi co z tego korzystają bo " nic co ludzkie nie jest mi obce" to i nie bedzie mial odwagi podejsc do prostytutki . i tu jest kolejny plus...w dobie internetu i telefonu nie musisz podchodzić, dzwonisz i ona przychodzi do ciebie....:)a co skorzysta to jego :)

Gość moja opinia....***
dejot i gder, ale sie dobraliscie. proponuje, zebyscie sie spotkali i stracili ze soba dziewictwo, czemu nie :D 🖐️ zawsze to lepsze niz stracic je z prostututką... :p

Gość gder
i tak bym zwiał . Jezeli mam odwage isc do prostytutki to mialbym odwage zaprosic dziewczyne na randke . Dla mnie prostytutka to tez kobieta , a jestem niesmialy do kobiet.

Gość gder
nawet jakby mi prostytutka placila 1000 zł to bym sie nie zgodził . Z wielu powodow . Musi byc to osoba ktora mi sie podoba i ze wzgledu na moja niesmiałosc.

Gość krasny chlopok
prawda jest taka , że to kobiety nakręcają nieśmiałość swoim chamskim zachowaniem, głupimi odzywkami na odczepne i kompletnym brakiem umiejętności dania " kosza po ludzku" najlepsze , że wy wiecie jakie jesteście i dlatego same za chiny nie robicie pierwszego kroku bo boicie się reakcji odwetowej....

Gość 88elinka
te... a może faceci po prostu się boją dostać kosza!!!

http://www.psychomedica.pl/strony/fobia.html odnośnie fobii : -do tablicy podchodziłem zawsze pierwszy -unikam jedzenia w miejscach publicznych ze względu na aparat orto (a niechce mi się co chwile myc zęby ) -ja potrafe się odezwac do innych ale oni też powinni się odzywac so mnie na randkach (spotkaniach) byłem 4 razy - nie unikam rozmów - w pracy się głównie lenie więc nie lubię jak na mnie patrzą:P prowadze samotne życie bo musze :O

Gość gder
dla mnie jesli ktos ma odwage isc na prostytutki to ma odwage poderwac dziewczyne na przyklad na dyskotece . WIec na prostytutki chodza tylko smiali ludzie albo tacy ktorzy chcą sie zabawic , bo zona nie wystarcza.

Gość gder
odnośnie fobii : cream definitywnie nie masz fobii .. Musialbys spełnic przynajmniej 5 punktow zeby ją miec , a nie spełniasz żadnego . JA spełniam wszystkie .

Gość 88elinka
fobie ma ktoś kto panicznie się boi

Gość gder
to chyba ja

Gość klz
"a może faceci po prostu się boją dostać kosza!!!" krasny chlopok napisal dlaczego

Gość 88elinka
halo!!!! to jak to w końcu jest z tymi facetami- boją się podejść kiedy dziewczyna im się podoba czy nie???