Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23qf

jak uwazacie?

Polecane posty

Gość 23qf

czy skoro on nie wspomina on wspolnej przyszłsci tzn ze nie traktuje mnie powaznie? czy za króko ze soba jestesmy?(10miesiecy)

Gość moge sie przylaczyc
dla niektorych to duzo dla innych mlotoley.moze pogaaj z nim elikatniwe na ten temat nie wyskakuj od razu ze slubem zeby sie nie przestraszyl:) po ile macie lat?

Gość moja opinia....***
10 miesiecy to juz dosc dlugo w sumie...

Gość 23qf
23 studenci

Gość moge sie przylaczyc
to moze nie chce zaczynac tej rozmowy bo wie ze poki co nie ma srodkow na slub i utrzymanie rodziny.moze najpierw chce skonczyc studia w koncu studia to tez wydatek.a jak wam sie uklada?

Może Ty zacznij delikatnie (nie, że ślub itd, tylko co dalej będzie po studiach). Jeżeli zmieni temat, nie naciskaj, ale sobie wtedy odpowiednio pomyśl. Za jakiś czas (kilkanaście dni) podejmij próbę znowu. Jeśli się nie określi, to już będziesz wiedziała na czym stoisz i zastanowisz się, czy Ci to odpowiada.

Gość 23qf
bardzo dobrze,świetnie sie z nim czuje,on ze mna podobno tez,czasami tylko zartował o tym wspólnym mieszkaniu własne apropo braku srodków/możliwosci;/ nawet nie znam jego rodziny,on mojej tez nie,ale to chyba moja wina bo nawet go nigdy nie zaprosiłam do siebie...

Gość moge sie przylaczyc
to najwyzszy czas ale na poczatku pogadaj z nim delikatnie o tym i zobaczysz na czym stoisz

Gość 23qf
łatwo powiedziec,moze to ze mnie kocha i chce ze mna byc powinno na razie wystarczyc?

Gość moge sie przylaczyc
jak uwazasz ale skoro masz takie watpliwosci nie lepiej sie dfowiedziec wczesniej co i jak niz pozniej jak sie okaze ze nie wiaze z Toba przyszlosci pluc sobie w brode ze nie zapytalas?

Gość 23qf
prawda jest taka że powie mi ze mnie kocha i nie chce byc z nikim innym,bo tak jest,ale ja sie cały czas marwtię:o a z tym tez nigdy nie wiadomo,jeszcze trochwe czasu zostało i nie wiadomo jak to sie ułoży...ja chyba moge tylko sie starac i byc z nim,tzn starac si zeby było dobrze

Gość A ja myslę że 10 miesięcy
to nie tak znowu dlugo. Macie dopiero 23 lata a Ty juz chcialabys slyszec jakies deklaracje z jego strony? Już małżenstwo?