Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szybkie.pytanie

o sądzicie o facecie

Polecane posty

Gość szybkie.pytanie

który powiedzial ze jak dziewczyna sie z nim nie przespi po roku bycia razem to do widzenia bo to nie am senmsu skoro po takim czasie ona tego nie czuje?

Gość moja opinia....***
ja sądze, ze koles ma cos z garem. i raczej bym wiala gdzie pieprz rosnie :D

Gość szybkie.pytanie
ale wyobraźcie sobie że teraz jesteśmy razem,rok juz razem i bez sexu:) żyje? zyje i mówi że kocha ,nie naciska:p więc ?

ale czego nie czuje:D? dupek ale nie chodzi o to ze chce seksu bo w sumie rok to ja sama bym nie wytrzymala:) ale o to ze stawia wogole jakies reguly:o ze on tak chce i tak ma byc a jak nie to koniec duze dziecko?

Gość szybkie.pytanie
jakie reguły,nic nie stawia:p na poczatku tak powiedział (moze w zartach jednak) a teraz jak zegarku... teraz to ja sie zastanawiam czy nie jestem terrorystką że kaze mu tyle czekac?

Gość moja opinia....***
a ile macie lat?

racja . dupek żołęny. I bardzo dobrze, że się z nią rozstanie. szkoda czasu fajnej dziewczyny dla pustego gnojka. Skąd wiem, że fajna ? - bo był z nią cały rok. Z marną by nie był. Dlaczego dupek? - bo nie liczy się z jej emocjami. Co z tego , że rok. Dla dziewczyny seks to poważna decyzja , jakby ją kochał poczekały i dwa i trzy.

Gość szybkie.pytanie
po 23

Gość szybkie.pytanie
ale nie rozstajemy sie jest mi z nim dobrze,tylko mam wyrzuty ze długo kaze mu na siebie czekać:o

Gość vcer
karzesz czekac bo nie jestes pewna czy to ten , a chcialabys byc dziewica dla tego z ktory bedziesz zyc i mieszkac

Gość szybkie.pytanie
tak:(

Gość moja opinia....***
to powiedz mu jeszcze, ze sex po slubie. ciekawe co zrobi. macie juz po 23 lata i jakies plany na przyszlosc są?

Gość ppppppppppppffffffffffffffffff
on Ci powiedział jak on sobie wyobraża rozwinięcie waszej znajomości i Ty mu powiedz jak Ty sobie wyobrażasz jak macie zbieżne poglądy - git jak nie - kompromis

Gość szybkie.pytanie
nie ma planów studiujemy i to teraz jest najwazniejsze

Gość szybkie.pytanie
problem w tym ze on m i nie powiedział jak to sobie wyobraza ja tez nie:( szkoda gadać:( chyba na to za wczesnie ale z tym sexem to pewnie przesadzam

Gość moja opinia....***
ale juz niedlugo konczycie studia przeciez. co dalej? slub? zareczyny?

Gość szybkie.pytanie
nie wiem:( przeciez jakby co to nie ja bede go prosic o reke,naprawde nie wiem jak to sobie wyobraza

Gość moja opinia....***
nie przesadzasz. ja tez bym nie poszla do lozka z kims kto byc moze nie mysli o mnie powaznie.

Gość szybkie.pytanie
tyle ze dobrze ,mi z nim,troszczy sie o mnie i dobrze spedza mi si z nim czas

Gość moja opinia....***
skoro nie wiesz, nie jestes pewna to nie chodz z nim do lozka, proste. pozdrawiam 🖐️

Gość szybkie.pytanie
ale jak sie tego dowiedziec? ja wiem że cce znim byc jestem tego pewna, on tez ale co potem? ja sie martwie przyszłościa i w tym problem a nie moge od niego wymagac jakis deklaracji na przyszlość

Gość moja opinia....***
podobnie jak on nie moze od ciebie wymagac, zebys np. zaczela z nim sypiac ;) nie martw sie tym, bedzie dobrze. jak nie ten, to inny sie jakis trafi :)

Gość szybkie.pytanie
on ode mnie tego nie wymaga ale powiedzial ze mnie nie podnieca:( a to nieprawda i ze to nas tylko zblizy no bo tak moze byc

Gość moja opinia....***
moze zblizyc, moze oddalic, nigdy nie wiadomo. powiedzialas mu, ze to nie jest tak, ze on cie nie podnieca wiec powienien zrozumiec. jak nie to juz nie twoj problem. a chyba nie masz zamiaru isc z nim do lozka, zeby udowodnic mu, ze jednak on cie podnieca?

Gość miałem na studiach taką
wredną małpę jak ty, chciała być cnotliwa, aby jej przyszły facet myślał , jaka to ona nierusana. Zostawiłem głupią szmatę i teraz czuję obrzydzenie do dziewczyn , które deklarują się jako dziewice

Daj sobie spokój z wyrzutami sumienia. Nie daj się terroryzować. To gość Cię straszy, bo wie, że Ci na nim zależy. Może czas skończyć z przekonaniem , że kobieta ma służyć facetowi i robić wszystko ,żeby go zadowolić? A gdzie twoje potrzeby ? Może on by pomyślał o tobie ? Powiedz mu jasno o swoich uczuciach i obawach . Albo to uszanuje i zasłuży na to by być z tobą w chwili gdy zapragniesz się kochać… albo okaże się, że słusznie masz co do niego wątpliwości i wtedy ….. No ,ale zrobisz jak zachcesz. Nie zapominaj o sobie.

no prosze cie a to nie jest reguła....... \"jsli sie ze mna nie przespi w ciabgu roku\" a co to ma byc moja droga prosba moze? nazywajmy rzeczy po imieniu

Gość jak się nie prześpi
w ciągu roku, kurva tak flegmatycznego chłopa to nawet znanych z flegmatyzmu Anglików nie znajdziesz, moja żona od 20 lat przetestowała mnie na trzeciej randce, bo pomimo , że się zakochała do szaleństwa nie była taka ghłupia by tracić czas i po roku okazałoby sie że jestem impotentem albo mam sprzęt typu enrikie iglesjas, czyli mikro, a facet musi mieć minimum dwa chwyt babskiej dłoni

Gość ale ty głupia jesteś
do łóżka to on ma inne :)) Ty mu będziesz tylko gacie prać :))