Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsensutozycie

młode małżeńdtwo w rozsypce

Polecane posty

Gość bezsensutozycie

Jesteśmy przeszło rok po ślubie, a nasze małżeństwo już sie psuje. Ciągle się kłócimy, mijamy. Nie okazujemy sobie uczuć. Nie wiem dlaczego tak sie dzieje;-( Ja mam 21 lat, a maż 22. Mamy dziecko. Mąż nie chce sie nim zajmować. Ja muszę wszystko robić. On pracuje, a ja nie, wiec mówi, że moja praca w domu sie nie liczy, bo nie ma z niej dochodów. Myśli, że jak pracuje, to już nie musi zajmować sie córką, bo to mój obowiązek. Jestem załamana. Już mam tego wszystkiego dosyć. Myślę nawet o rozstaniu z nim.....

Gość bo to był
niestety ślub ciążowy i tak to wtedy wygląda. rozejdźcie się, masz szansę na prawdziwą miłość, nawet z dzieckiem.

Gość hi hi hi hi hi0
rozstanie ? może zacznij od rozmowy a nie myslisz zaraz o rozstaniu

Gość hi hi hi hi hi0
jesli on nie zmieni swoich pogladów co do pracy w domu to czym dalej to bedzie gorzej

Gość ppppppppppppffffffffffffffffff
wyszłas za mąż jak mialaś 20 lat? trochę za wczesnie czego sie spodziewalas?

Gość bezsensutozycie
ale my się kochaliśmy i chyba nadal się kochamy. Wiec to nie było tak, że zaszłam w ciążę i o razu ślub.

Gość wieszwiesz
faceci myślą inaczej... przed wpadką bły luz blus nie miał większych obowiązków a teraz się zmieniło. Masz małe dziecko i dlatego jesteś w domu to chyba logiczne a jego myślenie ze siedzisz w domu i \" NIC\" nie robisz jest nielogiczne bo chyba sprzątasz i gotujesz a to czasami bardziej męczące... Porozmawiajcie na spokojnie o tym ze Twoja praca w domu i przy dziecku jest tez wazna. Pozdrawiam.