Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 28latek_śląskie

6 koszy w tym roku 28 latka...

Polecane posty

Gość 28latek_śląskie

...zdałem sobie sprawę w tym roku że chyba coś ze mną jest nie tak dostałem krótko mówiąc 6 niechęci kontynuowania znajomości ze strony kobiet w tym roku, a trzeba powiedzieć że były to w sumie na prawdę fajne kobiety...na prawde. tak się zdarzyło że jedna po drugiej była na prawdę fajna. I tak w sumie jak patrzę to od lat dostaję "niechęć" od tych na których mi zależy. A ludzie mówią niektórzy nic Ci nie brakuje i dlaczego jesteś sam? Budowę ciała mam w miarę ok w miarę ok, nie jest źle, uważam się za dosyć przystojnego faceta nie cwaniaka będącego szczerym wobec kobiet może niec spokojnego wśród nich może to odstrasza w ciągu swojego życia miałem 2 krótkie związki. Bywałem nawet z tego powodu u psychologów już... Powiem Wam szczerze że na prawdę nie wiem co jest powodem...czy może te parę kilo choć generalnie jak się na siebie popatrze wyglądam w miarę normalnie czy ta moja normalność w rozmowe z kobietą czy ten spokój mój, na prawdę nie wiem...powoli zaczynam przestawać znajdywać powody, przez całe życie próbuję z całych sił być jak najfajniejszym facetem z całych sił szukam tej kobiety...na prawdę nie wiem...

Przestań szukać. Wtedy samo przyjdzie. Może kobiety widzą w twoich oczach desperację, a desperatów nikt nie lubi. A może nie masz nic ciekawego do powiedzenia, żadnego hobby, żadnego życia wewnętrznego. Kobiety pociągają mężczyźni z pasjami.

Gość 28latek_śląskie
zaraz ktoś napisze ze jestem miękki a który z Was twardych facetów byłby nadal twardy jeśliby powiedzmy dostał z 30 koszy od fajnych kobiet?

Gość Luckym
Może o to chodzi? Jesteś miłym factem, świetnie się z Tobą rozmawia, ale nie dajesz kobietom żadnych emocji poza dobrą rozmową? Musisz być pewny siebie i wzbudzać swoją atrakcyjność. Nie wystarczy być atrakcyjnym fizycznie, ale musisz być atrakcyjny w swojej psychice, musisz być atrakcyjny dla siebie i wiedzieć czego chcesz, one napewno to zauważą;)

Gość 28latek_śląskie
kobiety uważają mnie za inteligentnego faceta, stwierdzenie że nie mam nic ciekawego do powiedzenia to może lekka przesada, mam swoje zainteresowania może nie pasje ale zainteresowania

Gość fdssdfff
a masz prace, prawko?

Gość Luckym
Ja dostałem 15... I to spowodowało zmiane charakteru, zamiast się załamać to się zmieniłem.

Gość 28latek_śląskie
tak mam prawko dobre auto pracę w renomowanej firmie międzynarodowej jeśli Ci o to chodzi

Gość fdssdfff
a jakie masz te zainteresowania?

Gość 26 latek.
a ja nie dostalem nigdy kosza od zadnej kobiety bo nigdy zadnej nie podrywalem :D mam 26 lat i to ja dalem kilka koszy np. na imprezie siedzialem przy stoliku i kolezanka kolegi kolezanki kogos tam ;) zapytala sie mnie o rzecz zwiazana z moja praca , odpowiedzialem i w ramach podziekowanie chciala mnie koniecznie zaprosic na pizze , ja strasznie kombinowalem zeby sie z tego wykreic i taka sytuacja zdarza mi sie notorycznie , boje sie pojsc z kobieta na randke dlatego ze okaze sie ze jestem do niczego - jestem w gorszej sytuacji niz wy bo wy probujecie dzialac zeby sie umawiac a ja dokladnie odwrotnie , chcialbym miec dziewczyne ale sie tego panicznie boje - czy to bie jest chore :O

czesc, zgadzam sie z ostrym nozem. Nie szukaj. Milosc sama przyjdzie...najwyrazniej to nie mogły byc one... moze brzmi to brutalnie, bo troche tych koszy było, ale coz... a moze jestes zbyt nachalny?? spotkałam sie z takim jednym, ze slaska wlasnie :), byl mily, wykształcony, dobra praca, samochod itp....ale...no wlasnie, jak dla mnie za bardzo mi słodzil juz na 1 spotkaniu...pomyslalam...spotyka sie z tyloma i kazdej pewnie slodzi, nie jest wiec szczery. Zwyczajnie przestraszyl mnie soba.

Gość fdssdfff
widocznie nie dzialasz na kobiety. nie wiem co jest nie tak, musialabym zobaczyc twoja fote, choc to tez w sumie niewiele wyjasnia...

Gość 28latek_śląskie
to nie ja....hmm jak normalna osoba w moim wieku góry, turystyka rowerowa czasem jakaś ciekawa impreza klubowa ciekawy film czasem jakaś książka lubię pewnego typu muzykę...żyję jak normalny człowiek przyznam pasjonatem nie jestem...jeśli już to pasjonatem muzyki techno..

Gość pewnie jestes brzydki
a zarywasz do najładniejszych lasek... stonuj wymagania, nie zebys od razu podrywał kaszaloty, ale jest pełno samotnych, w miare niegłupich i sympatycznych dziewczyn o przeciętnej badz przecietno-ładnej urodzie, mniej wyzywajaco ubranych, ktore sa samotne. Każdy chcialby miec modelke, ale modelki przewaznie tez szukaja najlepszych samcow :P

Gość 28latek_śląskie
26 latek to nie ja

no to juz wiem dlaczego Cie nie chca...za te zainteresowania. to tyle w tej kwestii

Gość fdssdfff
a jak mniej wiecej wygladasz i jak sie ubierasz?

Gość 28latek_śląskie
acha rozumiem że jestem odludkiem jeśli chodzi o te zainteresowania ;), mnie to nieco dziwi bo i tak najważniejsze jest uczucie i to czy się ludziom dobrze rozmawia a ja miałem wrażenie że tym kobietom też sie ze mną dobrze rozmawia, pozory mylą....Ludzie się nie żenią bo ktoś ma takie a nie ma takiego zaintesowania, stonujmy może nieco z tym...

Gość pasjonat muzyki techno
byłby u mnie na starcie przegrany, sorry

Gość 26 latek.
z obserwacji bo nie z doswiadczenie widze ze mylisz milosc z przyjaznia

Gość fdssdfff
a co zlego w muzyce techno? gorzej jakby np. sluchal rubika albo wisniewskiego :o

chodzilo o zainteresowania typu: ostry męski sex analny,"Taniec z gwiazdami" i "Klan" jesli ktos jest pomaranczowy latwo sie pod niego podszyc, a ja nie wiem kto tak na prawde pisze czy Ty czy nie Ty

Gość fdssdfff
przeciez to nie on pisal. podszywow nie odrozniasz? pierwszy raz jestes na kafe??? :o

Dziękuję andulo, ale ja to róż a nie nóż, ale nie szkodzi, każdy się myli. Do autora: coś jest z toba nie tak i to mocno. Podejrzewam,że w kontaktach z kobietami robisz jakieś kardynalne błędy, które odstraszają. Przemyśl to.

Gość 28latek_śląskie
mnie zawsze zastanawiało spotkać kobietę dla której będę sobą która mnie takiego zaakceptuje chciałbym spotkac taką kobietę dla której po prostu byłbym taki jaki jestem żebym nie musiał w każdej sekundzie się prężyć i w każdej sekundzkie coś udowadniać tylko po prostu byc...

Gość 28latek_śląskie
Ja np.gole nogi nucąc sobie przy tym przeboje Jurka Połomskiego :)

Gość fdssdfff
a ile masz wzrostu i ile ważysz?

Gość fdssdfff
a podszywaj sie, przynajmniej jest zabawnie. a i tak kazdy glupi odrozni co podszyw a co nie.

fdssdfff - jestem juz dlugo,ale zdecydowanie wole czarne nicki. temat od niedawna, wiec ciezko wyczuc kto pisze. ostry roz - sorki za ta pomylke...noz z rozem ..pieknie