Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja.25.

ZAPYTAM BO JESTEŚCIE KOCHANII NA PEWNO PODPOWIECIE.

Polecane posty

Gość hfdjsgdfsgd
moja sasiadka 8letnia ma rozmiar stopy 41 :O nie żartyuje!! waży wiecej od mnie :O a ja mam 20 ...

a potem zakonnica zostanie po takich prezentach heheheh jestem religijna ale na pewno bym nie chciala dostac krucyfiksu na komunie heheh chyba ze to bylyby czasy wampirów to wtedy nawet czosnek by mnie ucieszył:D:D:D:D:D:D!!

Gość glupiedylematyy
rolki to swietny pomysl ale musisz znac numer

Gość sprawdz rozmiar
bo moja corcia ma 15 lat a buta 42...

o shit to jakiś king kong biedne dziecko:( że tez rodzice tak ja zaniedbali:/ tylko kopnąć takich w dupe!! a pozniej ze biedne dzieci nieszczesliwe sa jak dorosna:/

Gość glupiedylematyy

Gość hfdjsgdfsgd
martunia2002 :/ hmm w sumie rodzice jezdza z nia po lekarzach , matka pilnuje jej diety ale co z tego jak ona po kryjomu kupuje jedzenie i wpiernicza??ostatnio sie okazało że ma cukrzyce :/

Gość glupiedylematyy

JA WIDZIAŁAM TĄ DZIEWCZYNKĘ RAZ W ŻYCIU:D JEST MAŁA I DROBNA I BARDZO SYMPATYCZNA. BYŁA Z MAMĄ U MNIE W SZPITALU JAK URODZIŁ SIĘ MÓJ SYNEK (BO CHCIAŁA DZIDZIUSIA ZOBACZYĆ) I PRZYNIOSŁA MU ZESTAW GRZECHOTEK HEHE. TAKŻE FAJNA DZIEWCZYNKA - NIE MAM SERCA IŚĆ Z BYLE CZYM:D

a wiesz czemu tak może być??? może jej mama jak była w ciąży to bardzo duzo jadla i dziecko juz w jej łonie nabyło to objadanie się ..tak sie dzieje tak mowia lekarze..dlatego trzeba uwazac w czasie ciazy z objadaniem sie...

Gość hgwhgw
Rolki są fajne ale właśnie problem z rozmiarem :/ Hulajnoga to też problem bo nie wiadomo czy nie jest teraz 'obciachowa' Jeśli chcesz kupić jakąś zabawkę lub gadżet to idź do sklepu a sprzedawca poinformuje cię co aktualnie jest na topie wśród 8latkow.

Gość Jania z Wasilkowa
Słuchaj, ja kupowałam rolki na komunię, rozmiar 33-36, takie będą na pewno dobre. Do rolek dorzuć ochraniacze na kolana. A jak zdecydujesz się na ubranko, to rozmiar 134 i nie mniejszy, bo będzie za mały. Na tej komunii, na której byłam, dziewczynka dostała od niechrzestnych jeszcze lokówkosuszarkę i była zachwycona! Dostała tez ładną tóżową torebkę, a w niej kolczyki srebrne, bransolekę, portmonetkę.

HEHE LOKÓWKOSUSZARKA - NO TAK, DZIEWCZYNKI W TYM WIEKU TO MAŁE MODNISIE:)

moja córka ma 8 lat i rozmiar buta 35... wiec to tak naprawde róznie bywa Stawiam jednak na hulajnoge

myślę ze te mp3 to beznadziejny pomysł zwazając ze to dziecko moze nie miec komputera a co za tym idzie nie bedzie moglo sobie piosenek wgrywac.. kolczyki beda ok mysle tym bardziej ze zlote mozna juz dostac w granicach 100 zlotych:) ale srebrne tez bylyby ok:)

Gość ppppppppppppffffffffffffffffff
tak tak autorko - masz rację - nie zmuszajmy dzieci do czytania po co to komu po co komu nawyk czytelnictwa

a ciuszki kupuje na 140 mimo ze ma132 ,bo te rozmiary czesto bywaja zaniżone

ppppppppppppffffffffffffffffff - ja jak najbardziej zachęcam do czytania, ale w przypadku nie mojego dziecka niech zajmą się tym jej rodzice:P

Gość ppppppppppppffffffffffffffffff
oczywiscie twoje dziecko bedzie zadbane pod kazdym wzgledem a inne... co to kogo...

Dzidzia mi płacze - muszę dać deserek:P Myślcie kochani:D

ppppppppppppffffffffffffffffff - aleś się uczepił.

Gość Kulturalna przez duże K
hehehe, nie widziałam dzieciaka w tym wieku jżdżącego na hulajnodze, rower, rolki, owszem. za hulajnogę obrazi się, to dobre dla trzylatków. Wy doradzacie, a chyba nie macie dzieci! Tak, dziewczynki to małe modnisie, przynajmniej te miastowe, u wsiowych może tak nie jest, nie znam się na wsiowych. Ale jak nie pasuje ci lokówka, rower ani kolczyki, to może kup łopate, będzie miała czym oczyszczać chlew.

Gość komunia nie jest
dniem w ktorym daje sie prezenty bo to nie o to w nim chodzi ..to ma glebszy sens...a jesli dziewczynka mieszka na wsi to tam pewna tradycja i sens tego swieta jest na pewno mocno utrzymywany ..nie to co w miastach gdzie robi sie z tego szopke ...a nie swieto koscielne... ..mysle ze sprzet grajacy odpada...a kolczyki ) jesli dziewczynka ma przebite uszy) beda bardzo dobrym pomyslem...ew lancuszek z medalikiem ...cos co bedzie sie kojarzyc z tym dniem ...

mam córkę w tym wieku i od dwóch lat jeździ na hulajnodze,wiec wiem co mówię.

kulturalna jesteś a niby kiedy? gdy dzieci mieszkajace na wsi nazywasz wsiowymi...porazka