Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej hej

zaczynam miec Go dość

Polecane posty

Gość hej hej

ciągle pretensje, uwagi - ze malo zarabiam, ze źle wyglądam, że siedze a jest kupa prasowania, ze jest glodny.... Dlaczeog on to robi, dlaczego sie tak zmienil, ....

Gość hej hej
probuje, ciagle, jak mowie chodzy do kina Skarbie - to nie, bo "nie masz na co pieniedzy wydawać", prosze by przytulil wieczorem, to nie odwaraca plecami i mowi no to sie przytul, rano nie zrobi śniadania bo nie lubi, bo ja obie lepiej, cialge siedzi na kanapie i ma pretensje, staram sie go prosić byśmy gdzies wyszli, na rower, gdziekowliek, to jest ciagle ze mam posiedziec w domu.... źle mi.

Gość nulaa
potrafi tylko brać, nic nie dając od siebie, myśle że powinnaś z nim poważnie na ten temat porozmawiać, chyba ze uśmiecha ci się bycie na posłużki do końća życia

Gość hej hej
moiw ze tego nie zauwazam, ze przeceiz odkurzyl, zrobil pranie, na pytanie dlaczego nie chodzisz ze mna juz za reke, mowi ze przeciez Ty mnie nie bierzesz, ze sie czepiam, ze nie wie o co mi chodzi, zawsze jak zapytam czy mnie kocha, to odpowieda że "nie, albo troszeczkę" w ironicznym żarcie, a kiedy mowie że ja naprawde potrzebuje to uslyszec to mi mwoi glupie pytanie glupia odpowiedz i sie odwraca albo idze przez tv....

Gość taakk można...
sama sobie wybrałaś :O to czego chcesz??

Gość hej hej
co wybralam?? Kochamy się... bierzemy ślub.... kiedys tak nie bylo, wszystko bardzo spowszednialo.....

Gość abcdefgahc
a jak dlugo jestescie ze soba?

Gość hej hej
prawie 5 lat....

Gość abcdefgahc
nie strasz mnie mam nadzieje ze nie kazdy facet sie tak zachowuje.moze pogadaj z nim powiedz co cie boli i sprawia ci przykrosc jak kocha zrozumie

Gość hej hej
no wlasnie ja mu mowie, naprawde staram sie z nim duzo rozmawiac, a do niego to nie dociera, szuka rzeczy ktore mu sie nie podobaja, mowi ze nic nie zauwazam.... Ale prawda jest taka ze on jest potwornym egoistą, wiem to, i wszyscy znajomi mi to mowią, kazdy .... on chyba tez to wie,.... kiedys sie bardzije staral....

Gość hej hej
wlasnie.... i mysle że tacy sa wszyscy faceci.... zwlaszcza patrząc na opis powyzej...

Gość abcdefgahc
moze powiedz mu ze jak sie nie zacznie starac to z wami koniec zobacysz jak zareaguje. od zawsze taki byl?

Gość hej hej
nie, staral sie, kiedys bardzije, byl bardziej czuly.... przytulal, calowal, mowil ze kocha, tesknil, wysylal smsy jak bylam w szkole a on w pracy....

Gość abcdefgahc
a po ile macie lat?macie juz umowianav date slubu czy tylko plany?

Gość hej hej
mamy juz date, zarezerwoalane wszystko, mma juz suknie... on 26 ja 22

Gość abcdefgahc
moze go postrasz hehe sama nie wiem

Gość hej hej
nie chce go straszyc tym ze odejde, naprawde, dla mnie to jest bardzo dziecinne.... Myśle chyba bardziej o jakiejsc niespodziance, chcialabym zrobic cos by bylo lepiej, bhsmy naprawde zoabczyli ze nam obojgu na sobie zaelzy..... chcialabym chyba wyjechac na tydzien, by zatasknil, tylko ze nie moge- praca i szkola.... Dziekuje Ci!

Gość nie pszczaj bąkowP
moze masz racje wyjedz gdzies odpocznij sobie wezz urlop i zobaczysz,albo zacznij byc obojetna i zobaczysz jak on sie bedzie zachowywal,zachowuj sie jak on i zobaczysz...

Gość abcdefgahc
mam nadzieje ze wszysko Ci sie ulozy:)

Gość jesteś naiwna
no rozpierdoliłaś mnie tym KOCHAM GO 😭 jak kochasz to zapierdalaj przy garach i nie marudź facet kiedyś się starał ale teraz już nie musi bo jest pewny że cie ma :O Więc skoro go kochasz to zacznij się przyzwyczajać to takiego życia bo po ślubie będzie jeszcze gorzej :O MYLISZ SIE NIE WSZCZYSCY SĄ TACY!!!

Gość hej hej
obojetność nic nie dala, a po za tym nie chce robić nic wbrew sobie, ... Nie jest tak że on nic nie robi w domu, bo robi, tylko on robi pranie, czesciej zmywa naczynia, sprząta.... pomga w domu, ale to nie wszystko.... Mi trzeb czulosci, zrozuminia ,tego mi brakuje, tego potrzebuje.... I jednoczesnie mam dosc wyrzutow, ciaglych narzekań, i jego lezenie nic nie robienia.;....

Gość hihotka...
dziewczyno zdałaś sobie już sprawę z tego że to nie jest ten facet a teraz nie widzisz wyjścia z sytuacji bo przecież sukienka, sala, ślub 😭 proponuję zacząć zapisywać sobie wszystko co on zrobił nie tak będziesz miała więcej argumentów na sprawia rozwodowej :O Marnujesz życie nie tylko sobie, potem jeszcze dojdą nieszczęśliwe dzieci 😭

Gość baaardzo smutna kobietka
hej hej moiw ze tego nie zauwazam, ze przeceiz odkurzyl, zrobil pranie, na pytanie dlaczego nie chodzisz ze mna juz za reke, mowi ze przeciez Ty mnie nie bierzesz, ze sie czepiam, ze nie wie o co mi chodzi, zawsze jak zapytam czy mnie kocha, to odpowieda że \"nie, albo troszeczkę\" w ironicznym żarcie, a kiedy mowie że ja naprawde potrzebuje to uslyszec to mi mwoi glupie pytanie glupia odpowiedz i sie odwraca albo idze przez tv.... twoja wypowiedz mnie zszokowala bo slysze slowo w slowo to samo zawsze....nawet teraz placze,przez niego!

Gość baaardzo smutna kobietka
jezu w kazdej twojej wypowiedz widze siebie jego slowa do mnie...identyczne slowo w slowo mam nawet tyle samo lat co ty.

Gość hehe__
moze na dwa fronty dziala

Gość hej hej
Bardzo smutna kobieto.... jesteście jeszcze razem, jesteście po ślubie?? Walczysz o to by bylo jak dawniej??

Gość Dosia123
a czy w ogóle pogadałaś z nim o tym? że masz dość takiego życia?

Gość oszukana123
Witajcie... chcę podzielić się z Wami swoimi rozterkami..., a może któraś z was była w podobnej sytuacji. Od 4 miesięcy spotykam się z facet 8 lat starszym ode mnie..spotkaliśmy się przez przypadek, internet zawiódł i zadzwoniłam po informatyka...ja w tym okresie byłam po trudnym związku, więc nie chciałam kolejny raz angażować się... do czasu... widywaliśmy się rzadko z racji braku jego czasu... ale nadrabialiśmy wyjazdami we dwoje... wydawało mi się, że jesteśmy szczęśliwi ( tak przynajmniej mówił) zaufałam, zależy mi na nim ale on nie jest gotowy na związek, czuje się naciskany, ograniczony, ma wyrzuty sumienia jak nie dzwoni, brak mu czasu na spotkanie, że za bardzo czuł się tak jak byśmy byli ze sobą od dawna. Możemy nadal się spotykać.... nie rozumiem na zasadzie luznego związku?! zależy mi na nim... ale do granic zdrowego rozsądku... nie wiem co dalej... jest mi z nim wspaniale, ale to niedojrzały emocjonalnie 30-latek... unika rozmowy... dół...