Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ratunku co robi膰 co co co

CHOLERNY BALON !!!!!!

Polecane posty

Mam ogromny brzuch 馃槶 I to nie jest t艂uszcz, tzn. 偶adne mi臋kko zwisaj膮ce fa艂dy :D , a wielki, twardy balon jak w ko艅cowych miesi膮cach ci膮偶y! Nawet jak troch臋 opadnie, to ka偶dy posi艂ek, czy nap贸j, powoduje natychmiastowe jego wyd臋cie :( Ludzie mi miejsca ust臋puj膮 w autobusie, kurwa :( Do tego mam wra偶enie, jakbym by艂a wype艂niona gazem, ci膮gle chce mi si臋 puszcza膰 b膮ki. Jak oddaj臋 stolec, to zawsze par臋 pierwszych sekund uchodzi ze mnie mn贸stwo powietrza :( Wybaczcie oble艣ne szczeg贸艂y :P Co robi膰? To znaczy, 偶e mam co艣 nie tak z jelitami? Mam bra膰 jakie艣 leki, pi膰 zio艂a? :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Activia, suszone sliwki, rodzynki. a najlepiej to zr贸b sobie lewatyw臋. zadzia艂a.

Udost臋pnij ten post

Lewatyw臋, powiadasz? Tak sama w domu? To bezpieczne?

Udost臋pnij ten post

TAK BEZPIECZNE!TYLKO RAZ NA POL ROKU CZY NA NIE WIEM ILE-GDYZ JAK ZA CZESTO SIE ROBI TO JELITA SIE ROZLENIWIAJA ....I NIE CHCA PRACOWAC.dUZO JESZ?SLODYCZE?MASZ NADWAGE?ZAPARCIA? RADZE CI JESZCZE DO KAZDYCH POTRAW DODAWAC SIEMIE LNIANE-TAKIE ZIARENKA.A JAK JESTES Z TROJMIASTA TO ZAPRASZAM NA MASAZ GLEBOKI BRZUCHA-PRZYSPIESZAJACY PRZESUWANIE SIE MAS KALOWYCH W JELICIE GRUBYM.POZDRAWIAM

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dluga rzesaa
nie jedz kapusty :p

Udost臋pnij ten post

HEHEH:)MYSLE ,ZE HYDROTERAPIA JELITA GRUBEGO BYLABY OK.ILE MASZ LAT?

Udost臋pnij ten post

nie jem kapusty wcale :D nie jem du偶o, s艂odyczy wcale, jak zdarzy mi si臋 czasem przesadzi膰 z jedzeniem, to raczej jest to np. pizza... nadwagi nie mam chyba :( nie jestem z Tr贸jmiasta niestety :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 proponuje wizyte
u lekarza

Udost臋pnij ten post

Espumisan? To jest bez recepty? Mam 28 lat. Na czym polega ta hydroterapia i gdzie mo偶na j膮 wykona膰? Mieszkam w Poznaniu. Bardzo dzi臋kuj臋 za wszystkie Wasze dotychczasowe wypowiedzi :)

Udost臋pnij ten post

Ta lewatywa mnie przera偶a :D Ale co tam, spr贸buj臋 :)

Udost臋pnij ten post

NO TO JEST TAKA JAKBY LEWATYWA TYLKO BARDZIEJ FACHOWO-PONOC WSZYSTKIE KAMIENIE KALOWE ZALEGAJACE WYPLUKUJE.MOJEJ KOLEZANKI MAMA CHODZILA NA TO-SCHUDLA,PRZYSPIESZYLA JEJ SIE PRZEMIANA MAT.I BYLA MEGA ZADOWOLONA

Udost臋pnij ten post

O, dzi臋kuj臋 :) To ja bym si臋 na to ch臋tnie przesz艂a, bo sama w domu si臋 boj臋 :D Zaraz poszukam, gdzie to jest w Poznaniu (je艣li jest).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 idz na usg
to moze byc cysta olbrzymich rozmiarow, moja kuzynka tak miala, miala brzuch jak w ciazy po badaniach okazalo sie ze to cysta, trzeba bylo wyciac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kup espumisan bez recepty
i z lewatyw膮 daj sobie spok贸j. lepiej id藕 do lekarza, zr贸b usg, pr贸by w膮trobowe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 To proste.
Masz niew艂a艣ciw膮, patologiczn膮 flor臋 bakteryjn膮, kt贸ra przerabia to co jesz na gaz. Mo偶e pomog膮 probiotyki i troch臋 kiszonek (kapusta i og贸rki).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzi臋kuj臋 za wszystkie rady
:)

Udost臋pnij ten post