Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hakuna amtata

Takie małe spostrzeżenie na temat okularów !

Polecane posty

Gość hakuna amtata

sam nosiłem z 10 lat okulary ale powiedziałem dość kujonkowatego wyglądu ! po tym jak z sukcesem udało mi się ich pozbyć na rzecz szkieł kontaktowych, widzę po znajomych , że jednak miało to sens jedna koleżanka 2 tyg po mnie, znajomy miesiąc i ciągłe pytania od kolejnych...jednak chyba okulary nie dodają uroku skoro każdy chce się ich pozbyć...

Gość okulary lepsze
nie każdy chce się ich pozbyć ja bym w zyciu nie chciała się męczyć z ciągłą obsługą szkieł kontaktowych, blee... wolę okulary.

nie kazdy chce sie ich pozbyc, soczewki sa spoko tez dlugo nosilam ale w okularach wzrok sie tak nie meczy, pozatym tyle teraz odjechanych oprawek ze duzo ludzi chetnie kupije zerówki, by wygladac nie jak kujon, ale bardziej inteligentniej i ciekawiej, niektorym naprawde dodaja uroku

ja tam nie zamierazm przejsc na soczewki bo moje okulary dodaja mi uroku i sa ciekawe iu niepospolite :P

Gość hakuna amtata
jaka obsluga ? wymiana plynu ktora trwa 30 sekund ?

soczewki sie zanieczyszczaja, chyba ze mowisz o taki jednodniowych, te sa jak najbardziej spoko ale o ile drozsze hehy, nie ejstem jakos specjalnie uprzedzona do nich bo niekiedy kupuje sobie, 30 zl + mały plyn ktory starcza na dlugo, ale na dluzsza mete preferuje okularki :)