Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wnuczka ..

mojej babci trzesie sie glowa-to choroba?

Polecane posty

Gość wnuczka ..

normalnie w ciagu dnia babci trzesie sie glowa. nie chodzi o to ze z nerwow czy cos ją zdenerwowalo ale ot takjak rozmawia, oglada tv. ona chyba tego nie czuje. to sa takie regularne potrzasniecia jakby sie kiwalo glowa na 'tak' to jest jakas choroba?

Gość Przydrożna kobieta
nie, ona poprostu zgadza się z tym, co słyszy w telewizji

Gość ANNNNNNNNNNNNNNNNNNNA
Taki ślad wyryła w niej nerwica.... :(

Gość wnuczka ..
nie o to chodzi... ona nawet jak o czyms mysli,jest wylaczony tv,sama siedzi w pokoju to tak potrzasa tą glowa...

Gość wnuczka ..
a moze posadzic babcie na tylnim siedzeniu samochodu i bedzie tak fajnie trzesla glowa jak ten pies zabawka kiedys?

Raczej wredna osoba, która z nią jest na codzień... Nie mogę patrzeć na czyjeś cierpienie... I na to jak można zniszczyć człowieka...w 2 lata niecałe..

Gość kokoszka z twarozkiem
rany, starsi tak mają! Co się tak dziwisz?

Gość wnuczka ..
nerwica? ale ona jest tego swiadoma ze tak trzesie glowa? bo ja wsydze sie zapytac...

Jakoś w szpitalu jej sie nie trzęsła...Byłam przy mojej babci.. o czyms to swiadczy.

Nie mają! Moja nie ma! Ale ma jak jest z wredną osoba!

Gość wnuczka ..
nie podszywac sie! ale ja w swoim zyciu widzialam tylko raz pewna pania ktora sie talk zachowywala. obecnie babcia mieszka sama i raczej nie ma sie czym denerwowac

Gość wnuczka ..
przyznam ze babcia zyla z dziadkiem 20 lat ,przez co jakies 15 to byla trauma i sie w koncu rozwiodla, choc dziadek uzywal roznych sposobow by nie dac jej rozwodu... moze to przez te przezycia?

+A moja ma... Ktoś się na niej "wyżywa psychicznie":( Jak ja byłam nie trzęsła się. jak tylko usłyszała głos tej Osoby! A była w spiacce..zaczeła sie trzesc..najpierw rece..potem glowa.. jak ta osoba odeszła..od łozka..i byłam tylko ja..trzesienie mineło.. takie Osoby trzasnełabym po mordzie! za to jakie sa w stosunku do innych! mysle ze na stare lata jej corcia tez ja bedzie tak traktowac jak ona teraz moja babcie:(

Gość wnuczka ..
slyszalam ze to moze byc miazdzyca,ale nie wiem czy takie potrzasanie glowa o tym swiadczy..

oczywiscie, ze to z przezyc...

Moja babcia ma nerwice.. a nie miazdzyce..

Gość wnuczka ..
nie babcia nie slucha hip hopu ani zadnej muzyki w ktorej rytm mozna by tak bylo trzasc glowa

Gość wnuczka ..
aha,, nerwica..a to sie jakos leczy? bo raz siedzialysmy w tramwaju patrzyla przez okno i caly czas glowa trzesla, ona juz z dziadkiem dluugo nie mieszka wiec nie wiem czemu nadal tak ma..

Jesli sie trzesie to znak..ze nie czuje sie bezpiecznie..tam gdzie jest.. za duzo znecania psychicznego Chciałabym jej to wynagrodzic, moze ludzikiem;)

Tak. Zmianą otoczenia, ludzi. W moim przypadku trzeba wykasowac Wredna osobe od babci. Tylko jak? jak sami jestesmy uwiazani..swoimi sprawami..i tak sie plącze..

Gość wnuczka ..
ale ona wszedzie sie trzesie nawet w domu swoim , przez mieszka w nim koilkanascie lat wie nie rozumeim.. a leki jakies na to sa?

Gość wnuczka ..
a moze ktos jeszcze mi potwierdzi z doswiadczenia czy to ta nerwica czy cos innego?

Ja mogę mowic za moja Babcie:) Jest jedyna na swiecie:) Ma bardzo klarowna dykcję. Jak mówi plum plum plum to tak jakby słychać było plusk wody:) Jak recytuje ptasie radio..bije Innych w Tv na głowe. Tyrli tyrli ćwir ćwir..to jak ćwierk wróbla:) Onomatopeja-nasladowanie dzwiekow ona to ma:) Pewnie, ze i mojej kupiłabym leki:) Ludzie sie trzesa jesli maja parkinsona.

Gość PARKINSON NAJPEWNIEJ
Moja babcia jedna tez tak ma. Głowa.. a teraz tez rece. jak najszynciej do dobrego lekarza

Potwierdzone naukowo, ale tez zyciem(ja moj tato, moja babcia, ojciec mojej kolzanki), ze chorobe takie jak: raki, tarczyca, parkinsos i Sm pojawiaja sie kiedy czlowiek przezyje cos..bardzo strasznego dlasiebie...

Gość wnuczka ..
no tal ale moja babcie nei sposob na lekarza namowic. jak sie przeziebila i od [pponiedzialku lezala w lozku i twierdzila ze w czw lub pt pojdzie. a jak nastaly te dni to stwieridzla ze nie idzie..

a juz jej to przeziembienie mineło?