Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schwarceneger

***************************** zdrada********************************************

Polecane posty

Gość schwarceneger

Kurcze wiem, że to troche nietypowy temat i co niektórzy moga sie zbulwersowac ale może ktos mi doradzi. Jestem od 4 lat szczęsliwym małzonkiem, niczego mi w małżeństwie nie brakuje, układa nam się z żona bardzo dobrze ale od pewnego czasu coraz bardziej kręci mnie mysl, że ona mnie zdradza i to za moja zgodą. W zasadzie ta moja fascynacja zaczęła się od obejrzenia programu o swingersach na TVN. Potem zaczął szukac w necie i coraz bardziej mnie to kręci. Od razu wyjasniam, że nie zalezy mi na seksie z innymi kobietami i nie chcę bynajmniej w ten sposób dostac wolnej ręki. Pewnie niektórym się wydaje, że chciałbym aby ona mnie zdradziła a jha miałbym potem wolna reke i tez mógłbym ja zdradzić. Nic z tych rzeczy. Po prostu bardzo chciałbym żeby ona robiła to z innym facetem a potem wszystko mi opowiedziała albo jakby się dało to chciałby to obserwować czy nawet moglibysmy to robic w dwójkę. Mam więc pytanie szczególnie do kobiet jak powienienem się do tego zabrac tak żeby zona nie poczyła się urazona czy żeby broń boże nie pomyslała, że jej nie kocham albo np. ja sprawdzam. Czekam na jakąs dobrą radę.

Gość naprawde nie wiem
metoda malych kroczkow, moze sprobuj ja zaraci swoim pomyslem ;-) Ale powolo, moze niby przypadkiem obejrzenie tego programu o ktorym mowisz, mozesz ja troche podpytac niby zartem, co ona o tym mysli. Lepiej nie wyskawic od razu z pytaniem, czy sie zgodzi.