Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izottka

CZY jest tu ktos kto bierze IZOTEK i bedzie brał przez lato?

Polecane posty

Gość izottka

CZY jest tu ktos kto bierze IZOTEK i bedzie brał przez lato?

Gość wybieram sie do derma
po izotek i tez zastanawiam sie czy latem mozna go brac

Gość izottka
no wlasnie nie bardzo mozna a ja tez bym chciala go zaczac brac i dlatego sie pytam czy jest tu ktos kto go bierze

Gość izotekowa
Ja brałam zeszłe lato. Uważam, że ta cała panika jest przesadzona. W moim przypadku przynajmniej, nie było żadnych dolegliwości ubocznych, poza wysuszonymi ustami, lekko (ale bez przesady) przesuszonej skóry i włosów. I tyle. Naprawdę nie ma się czego bać. Brałam całe lato, łącznie z urlopem w Turcji. Oczywiście filtry są obowiązkowe, ale poza tym nie musiałam się nawet dodatkowo nawilżać. Nie brałam też żadnych osłonek. Dziś jestem 4 mies. po odstawieniu i skóra wygląda rewelacyjnie. No ale rozumiem, że nie wszyscy tak dobrze znoszą tę kurację, więc polecam poradzić się dobrego dermatologa. Ewentualnie zacząc kurację już teraz i gdyby było bardzo źle zrobić przerwę. Wiem, że tak można bo mój lekarz mówił, że mogę w lecie zrobić np miesiąc przerwy, ważne by wybrać wyliczoną dawkę.

Gość N_M
bylam dzisiaj u dermatologa, jeszcze formalnosci u ginekologa i bede brac Izotek. Przez lato. Przydalaby sie grupa wsparcia :)

Gość no właśnieeeeeee
Jedni mają większe skłonności do przebarwien, inni mniejsze... ja na szczęście nie mam takich skłonności (odpukac). Stosuję krem z najwyższym filtrem +50 i unikam słońca. Nigdy nie lubiłam się opalać więc nie mam z tym problemu.