Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaasikkkk

Różowe dodatki

Polecane posty

Gość aaasikkkk

W czerwcu ide na wesele i mam różowe dodatki: buty, torebka, korale. Na pewno już nie kupię nic innego:/ Chcę kupić do tego sukienke, tylko nie wiem jaki kolor:/ doradzcie coś

Gość An666
Osobiscie uwazam ze rozowe dodatki sa nieco tandetne i raczej trudno ci bedzie cos do tego dobrac, wszystko zalezt takze od tego jaki to jest odcien rozu czy taki lagodny czy bardziej wsciekly. Gdyby to nie bylo wesele to pewnie doradziala bym czarna, ale w tym wypadku to moze cos w bieli?

yyyy.. no to ja bym ubrała czarną sukienkę.. ale fakt faktem że różowe dodatki są z lekka tandetne..no chyba że masz jakieś 15 lat to ejszcze wypada.

nie biała i nie czarna bo nie odpowiednie są na wesele. rożowa będzie przesadą. nie wiem jaki to róż delikatny? pastelowy? czy wysiekły? a może fuksja? wklej jakieś linki to podobnych kolorów. różowe dodatki nie muszą być tandetne o ile są dobrze dobrane nie wiem jakie są twoje wszystko zależy od kompozycji. pierwsza moja propozycja to brąz ładnie będzie grał z różem tak delikatnie i kobieco. także odpowiedni odcień beżu będzie w porządku. ostatecznie możesz poszukać białej w odpowiednim deseniu (nie całej białej!)

Gość elooooo
a ja do różu proponowała bym szarości ;)

Gość aaasikkkk
Jestem blondynką, hmmm mam 19 lat, więc nie dla mnie ten kolor?? Jest to raczej mocny odcień, fuksja.

no jak masz 19 lat to wypadałoby troszkę spoważnieć, a swoją drogą to blondynka z różowym mi się wybitnie kojarzy z barbie... no ale skoro juz kupiłaś to sukienka może blady róż albo granat?

Gość aaasikkkk
Z barbie nie mam nic wspólnego. Włosy mam ciemny blond. Hmm a nie bedzie za różowo?? A połączenie z granatem ladne:)

Gość a ja bym Ci proponowała
fioletową sukienkę. Myślę że przy fiolecie różowe dodatki wyglądałyby ładnie i z charakterem :)

Gość a ja bym Ci proponowała
chociaż granat to też bardzo fajny pomysł

Gość aaasikkkk
Fioletowa odpada, bo byłam juz w tym kolorze. Ale zastanowie sie nad tym granatem, bo bardzo mnie intryguje:D

Gość aukcje ANXIPANXI
zalezy jaki rozowy, fuksja jest np bardzo modna. Co do czerni to jzu dawno minely czasy, w ktorych nie wypadalo zakladac czerni na wesele, zwazywszy ze panowie maja czartne garnitury a niektore kobiety przychodza w spodniach

Gość marttta
Juz dawno minely czasy kiedy nie pasowalo zakladac czerni na wesele?? Te czasy wcale nie minely.

marta.. bez przesady.. jak ktoś założy czarną sukienkę i jakieś \"weselsze\" dodatki typu złota torebka, biżuteria złote, sandałki na obcasie i wesoła fryzura to czerń też pasuje... :o poza tym zawsze można mieć tez jakąś pashminę w wesołym kolorze...

Gość anxi
Tak dzisiaj nie ma takiej zasady ze nie wypada zalozyc ciemniejszej sukienki, tak samo jak nie kazda panna mloda decyduje sie na biala suknie

Gość aaasikkkk
W czarnej sukience na pewno nie pójdę:/ już widzę to spojrzenia...:/ ehhh tak to jest mieszkac w małej miejscowości:/

Gość grafitowa se kup
taki bardzo ciemny szary. i git.

a ja myslalam ze najpierw kupuje ie kiecke a potem dodatki do tego :o no a do fuksji to szarosc ladnie pasuje

pytanie, jaki styl preferujesz.. jeśli chcesz być słodka jak landrynka, to polecam http://swistak.pl/aukcje/3507873,BALOWA-z-szalem-r-38.html i http://swistak.pl/aukcje/3507793,NATURE-SHINE-koktajlowa-LUX-r-36.html opcjonalnie, jeśli jesteś dziewczyną do 26-28 lat http://swistak.pl/aukcje/3507643,ROMANTYCZNA-BUFKI-koktajlowa-LUX-r-36.html lub w kolorze łososiowym.. ps. najlepiej przy pytaniach, czy coś do czegoś pasuje.. umieszczać foto (tj link), danych rzeczy ;)

Gość ffff
róż wygląda najlepiej z brązem, ala że jesteś blondynką radziłamby coś bardziej pastelowego np. kolor miętowy

Gość ffff
kolor miętowy- taka jasna zieleń

Gość guta
do różowego pasuje bordo lub brąz czekoladowy