Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wredny prowokator

Wysiadujemu hemoroidy przed kompami...

Polecane posty

Gość a ile tego oleju
jeśli o ciebie dziubasku chodzi, to raczej jaja wysiadujesz ale jak masz hormony to sobie je wysiaduj, powodzonka żczę :)

Gość hmm ale dopiero
wysiadujemy a zebys widział na jakich juz siedzi Jarek-=84---jedna sztuka wazy 2 kg :o

a czy to moja wina, że jestem: niski, nieatrakcyjny, nieciekawy, nieśmiały, nudny, nieposiadający znajomych, nieoperatywny, nieasertywny, nie...? więc nie mam nic innego do roboty

--> a ja wygrałem zycie, w duzej części jest to Twoja wina i nie nazywaj moich argumentów kretyńskimi, bo to niekulturalnie :-) rozumiem, ze gdybym napisała "biedaku, to nie Twoja wina, nic od Ciebie w zyciu nie zależy, wszystko zostało ustalone odgórnie w dniu Twoich narodziin, m. in . to, ze masz użalać się na kafeteria.pl i wysiadywać naniej hemoroidy minimum kilka godzin dziennie" to argument byłby super? :-D na tamtym topie odpiszę Ci potem

Gość Ju.......
Fakt, jesteśmy. A ja w dodatku jeszcze zła w tej chwili jestem.😠

a ja wygrałem życie ... chopie ja ponoć jestem atrakcyjnym brunetem i chuja z tego mam ... moje życie to czarno biały filmy, nawet nie gram tam drugoplanowej roli ... co z tego, że wykształcony, ponoć i niegłupi jak nie moge sobie znaleźć miejsca w życiu a moja kobieta ma mnie za śmiecia, z którym nie warto nawet porozmawiać ... więc wysiadujmy hemoroidy ...

\"w duzej części jest to Twoja wina\" no 🖐️ ale poza: 1 genami 2 brakiem zdolności pedagogicznych rodziny 3 dbającym o dzieci systemem edukacji pierwszej połowy lat 90 4 wpływem środowiska wywołanym pkt 1, 2, 3

wiesz co, pewnie 90% dzieci ma rodziców bez zdolności pedagogicznych, te same dzieci chodzą do podobnych do twojej placówki szkół zostały tylko geny :-O

Gość nigdy więcej tu nie zaglądnę
skoro jesteście takim żłosnym towarzystwem

--->a ja wygrałem zycie, jeżeli gdzieś mnie przypadkiem zobaczysz to nie odzywamy sie do siebie, nie ta częstotliwosć ;-)

Gość Ju......
Cześć, Pola.:D Z Wygranym nie wygrasz.:P

Gość Ju......
A z nami, Wygrany? Bo się obrażę.😠:P