Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polierka

krwawienie po łyżeczkowaniu..

Polecane posty

Gość polierka

Witam.Ile czasu krwawiłyście po łyżeczkowaniu? Czy zmienił sie u was po tym przykrym doświadczeniu okres? I jeszcze jedno jak byłam w pierwszych tygodniach ciąży to bolał mnie brzuch bo macica sie powiększała .Teraz również mnie boli ale dlaczego ? bo wraca do swojego stanu?

Gość powiem tak______
miałam łyżeczkowanie bo po porodzie były komplikacje macica nie została dobrze oczyszczona i ogólnie nie obkurczała się tak jak powinna. po samym zabiegu musiałam leżec 2 godz. a potem przyszły pielegniarki i kazały wstać i wtedy ze mnie dosłownie "chlusneło".pózniej to krwawienie trwało ok 6 tyg. tak jak powinien trwac połóg . niestety u mnie podejrzewam po tym zabiegu własnie sa pewne problemy z okresem jest o wiele krótszy niż przed ciążą i skąpy. No to tyle o mnie! pozdrawiam

Gość polierka
wspomne że łyżeczkowanie po poronieniu

ja krwawilam chyba do 3-4 po zabiegu. po 2,5 tygdostalam pierwszy @ pierwszy @ --- duzo batrdziej obfity niz wszystkie inne, kolejne @ ----juz normalne. przez 6 m-ce po zabiegu cykle raczej mi sie wydluzyly

macica po zabiegu sie obkurcza i moze wystapic bol podbrzusza... sciskam cie mocno 👄