Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

jestem za otwarciem męskich burdeli.

Polecane posty

przeciez w końcu równouporawnienie mamy. Myślicie że ktoś by tam poszedł pracowac..? Nie, zaden facet się nie skala. Ale mylicie się myslać że to kwestia tego że baby sie puszczają a chłopy nie. To tylko i wyłacznie kwestia tego że cena musiałaby być liczona od długości, a takiej konkurencji żaden z nich nerwowo by nie wytrzymał.:) :)

retro, a wiesz może kto to jest \"żigolak\"???? naprawdę jest ich sporo ;)

Zigolak działa w pojedynkę i nie musi konkurować z innymi samcami. Chodiz mi o pewną społeczność panów parających się procederem, Nie zastanawia was że nie działaja w grupach, jak kobiety..? Z kobiet można wybierać, z facetów nie.

Sie boja konfrontacji, ot co!:) Wredny, jakbyś się czuł jakby jakaś pani powiedziała do ciebie: bardzo pana przepraszam, pan mi sie nie podoba, wezmę za to Rysia bo ma fajniejszy sprzet od pańskiego:) Chyba byś jednak wolał na chleb nie mieć niż znosić coś takiego prawda...? :) :)

retro, co z tego, że nie działają w grupach?? (choć nie jestem taka pewna tego czy nie ma "męskich agencji", tyle tylko, że jesli są, to pewnie mniejsze i mają charakter bardziej poufny). No ale przjmiując, że nie ma - to nie świadczy o tym, że nie można wybierać, owszem, można, tyle tylko, że robi się to w trochę inny sposób. Efekt jest dokładnie ten sam - puszczają się i faceci i babki sztuczny problem stworzyłaś :D

Z Rychem znamy sie od lat i odpali 10 na piwsko :) Owszem Rysio jest wyposazony, ale jak mowial pewna Frania, nie wazna dlugosc, ani grubosc, lecz ... czas stania :), a najwazniejsza jest technika wykonania :) Takze mam inne zalety :P

klaudka, sztuczny jak sztuczny:) po prostu zaczęlam sie bardzo szczegółowo przyglądać konstrukcji świata damsko- męskiego, i niestety, każdy przekrecik jest dla mnie ważny. Czasem za małą rzeczą kryję się cąłkiem inna, spora. :)

retro, ale skąd w ogóle u Ciebie absurdalne ciągoty ku temu, żeby było tak samo? Co z tego, że kobiety w burdelach, a faceci to w inny sposób??? Te dwa światy sie różnią niemal pod każdym względem i to jest zupełnie naturalne. Umieszczenie 30 roznegliżonanych facetów w jedym miejscu jest nawet niesmaczne i śmieszne :D, świat kobiet ma natomiast nieco inna specyfikę jeśli kobieta wygląda seksownie w czerwonych koronkowych stringach to znaczy, że faceta też w nie mamy ubrać, żeby był pociągający??? No przecież to jest absurdalny tok myślenia :D

Gość każda partnerka to konfrontacj

Gość Jestem za a nawet
Mniej niewyżytych bab chodziło by po ulicach :)

Gość wredna1
ale tak na zdrowy rozsądek, ile taki panienek mógłby obsłużyć przez noc?:D faceci są ograniczeni :P

widzę na tym topiku tolerowany jest angielski to ja też: oh my God! przecież my nie mamy problemu ze znalezieniem kochanka, płacić im jeszcze??? :-D

Gość Ajajajaj
Jestem za! ;)

ale tak na zdrowy rozsądek, ile taki panienek mógłby obsłużyć przez noc? faceci są ograniczeni tak, to też może byc powód.

Gość Dosia123
mogą o wiele, wiele mniej niż my - kobiety

Sumienie wydaje mi się mocno zachwycony pomysłem , choć stara się to ukryć. Kobiety sa po prostu w te klocki lepsze, dlatego w ogóle moły pomyślec o jakimkowliek handlu. Nie oszukujmy się, co facet ma do sprzedania? co ma za co wartoby zapłacić..? Niewiele. Myslę że dobry wibrator biłby zwykłego burdelowego faceta na głowe.

Ju... SEKUNDOWE NALICZANIE! buahahahahah!

Gość Dosia123
czasami przydają się, na przykład przy przestawianiu mebli, przy skopaniu działki, przytaszczeniu cięższych rzeczy ...

Gość Dosia123
ale, płacić za seks? facetom płacić? nie. to zdecydowanie "nienaturalne"

a czy ja cos ukrywam? :D pomine fakt czy facet ma cos do sprzedania, wam to oceniac, nie mnie :p ale chyba nie mine sie z prawda za duzo jesli powiem ze za pewne rzeczy zaplacilybyscie niemala kase czy akurat za to co w takim burdelu moznaby kupic? pewnie tez, facet w koncu tez placi czesto za zludzenia wiec cos mi mowi ze zaplacilaby i kobieta