Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynka12345

elektroniczna niania - raz jeszcze

Polecane posty

Gość katarzynka12345

powiedzcie mamuśki - czy lepiej kupić elektr. nianię z kamerka? czy nie warto wydawać kasy na coś droższego? ktraś z Was używa takiej niani? planujemy zakup ale nie wiemy na jaką firmę się zdecydować i czy kupywać z kamerą czy bez. doradźcie

my mamy zwykłą bez żadnej kamerki (fisher price) i jesteśmy zadowoleni... w zależności od ustawienia słychać nawet oddech małej i każdy najmniejszy szmer:)

Gość a tak swoją drogą
to po co w ogóle elektroniczna niania? Pytam bez złośliwości .

Gość katarzynka12345
baderka - tą kamerkę to wymyślił sobie mój mąż, że może lepiej dodatkowo widzieć co dziecko robi znalazł jakąś za 200 zł ale ja uważam,że to za drogo po co pakować tyle kasy przecież jest tyle innych rzeczy do zakupienia. Ale pytam Was - może jednak ta kamerka to fajna sprawa. ktoś jeszcze się wypowie ? ja czytałąm,że Philipsy sobie ludzie chwalą no i Fisher Price tak jak Ty baderka.

u nas Philips szybko się zepsuł... nianię z fishera mamy z dodatkową lampką nocną, fajna sprawa... ale przecież niania ma służyć przede wszystkim w nocy jak dziecko śpi i Wy też więc ta kamerka to chyba zbyteczna...

baderka podaj link do tej niani bo mnie zainteresowała,widziałam na allegro ze sa niedrogie około 100 zł.

Gość katarzynka12345
my raczej myśleliśmy,ze ta niania posłuzy nam raczej w dzień jak ja będę coś w kuchni robić albo będę w innym pokoju. sen mam bardzo lekki także w nocy słysze wszystko. To mówisz baderka,że Philips sie szybko posuł? kurde sama już nie wiem czy z kamerką czy bez co kupić i jaką firmę wybrać.

ja tez sie zastanawialam nad ta niania z kamerka ale w koncu kupilam zwykla :) ja tez korzystam z niani tylko w dzien jak maly jest w ogrodzie a ja w domu lub odwrotnie :) zalezy mi tylko na tym by slyszec czy placze czy spi itp a jak mama go ogladac w monitorku to przeciez moge te kilkanascie metrow pzrejsc i zobaczyc live :D byc moze gdy dziecko jest starsze to to sie przydaje ta kamerka ale na razie wystarcza mi zwykla, ja mam niem firmy taka najprostsza uzywana za 25zl w niemczech te z kamerkami sa po 35 euro, ale mimo to nie skusilam sie :)

a ja mam taką jest suuuper. http://allegro.pl/item359299738_niania_elektr_orava_2_lat_gw_bm_3_od_dartex_najta.html To już moja druga niania , miałam coś takiego http://allegro.pl/item357878941_nowa_niania_elektroniczna_supertanio_.html , ale straszliwie szumiała, choć nie powiem była dobra. Wytrzymała rok, bo młody zaczął nią rzucać :P A ta cichutka, uaktywnia się jak mały zaczyna płakać lub gadać. I ma też alarm świetlny - diody. :) polecam naprawdę.

tak, mamy taką... a jesli chodzi o szumy to jak ustawisz na bardzo głośno, żeby słyszeć nawet oddech dziecka to troszkę szumi, ale z philipsem było podobnie...z innymi nie miałam do czynienia, więc nie wiem czy szumią czy nie:)

Gość katarzynka12345
ok baderka będę się zastanawiac nad tą nianią i patrzę jeszcze na ta co poleca Ewiczek - jest dość dużo zainteresowanych . ale widzę,że jest sporo ofert marki BabyOno - miałyście może ? kurcze rynek jest tak zasypany,że masakra. Philipsa nie wezmę bo patrze na cenę i widzę ,że przesadzili trochę chyba za markę się płaci, a jeszcze Wy polecacie inne firmy także wybiorę coś. a kto jeszcze podpowie??