Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LASANOWAAA

TAK WYGLĄDA NAPRAWDE MODELKĄ UZNAWANA ZA PIĘKNĄ PRZEZ WAS...MASAKRA..

Polecane posty

Gość LASANOWAAA

http://www.kozaczek.pl/plotka2.php?idp=9086 POZBYŁAM SIE KOMPLEKSÓW.. URODZILAM CZWORO DZIECI MAM 41 LAT ALE MOJE CIALO WYGLĄDA O NIEBO LEPIEJ I MAM SATYSFAKCJE Z TEGO BO NEI JESTEM MODELKĄ ..JESTE MZWYKŁA KOBIETKĄ KTÓRA NAWET NIE ĆWICZY .

Gość taaaaaa kafeteria
:D A co w niej takiego złego?:O Normalna kobieta, tylko kostium ma tragicznie dopasowany:O Ładna twarz, wysportowana sylwetka, luźna babka, też już starsza. Żeby na polskich plażach takie kobiety paradowały, to byłoby fajnie. Ale wszędzie dookoła cellulit, wielkie brzuchy, smród potu i popękane pięty:O Więc gdzie się chowacie, o piękne i najwspanialsze?:O🖐️

Gość a ona...
urodziła trójkę dzieci .Co rok jedno.Wiec chyba jest super:)

Gość no więc na pewno jest starsza
od ludzi siedzących na forum:O Tutaj tylko małolaty albo bezrobotny margines. Normalni ludzie siedzą w pracy:)

Gość xxcxcx
piekn jest

Gość ytdj
Dokladnie, bardzo piekna kobieta. A Ty autorko moze wklej zdjecie swojego ciała (bez twarzy) to obiektywnie ocenimy kto jest aktrakcyjniejszy

Gość sdsdsd
no więc na pewno jest starsza - ty tez tu siedzisz bezrobotny marginesie:P

Gość kneeeefka
komus zal dupe sciska czy co:P.........brzuch ma taki po ciazy, a ze wczesniej miala szczuply i wyrzezbiony to teraz tak wyglada(kto mial taki a byl w cizy to wie o co chodzi) ale lasanowaaa poczekaj jak ona bedzie wygladac za jais czas a ty dalej zostaniesz takim samym babsztylem

Gość no moglaby odessac sobie te bo
czki ale tak jest idealna :)

Gość Blah
Jak widzę takie wpisy, to mnie strzyka. Co to niby znaczy "uznawana za piękną przez was... maskara..."? Jebnij się w łeb. I naprawdę możesz być dumna, że nie ćwiczysz - tu nie chodzi tylko o figurę, pustaku. Wracaj do dzieciaków i wlewaj sobie, że jeśli lepsza od Heidi Klum.

Gość nie tylko bezrobotni siedzą
na Kafeterii:-PBędąc w pracy też można klikać na forum;)Jak szefostwo nie patrzy:D:D:D

Gość Keloka121
jak szefostwo nie patrzy - chyba w sektorze państwowym, najmniej opłacanym , HA HA HA. a ja mam urlop i z laptopem śmigam po plaży :)))

Gość tak to szok
Top modelka prywatnie - na wakacjach nie będzie wyglądała tak samo jak na wyretuszoanych zdjęciach czy na wybiegu, gdzie zajmuje się nią sztab ludzi. To oczywiste. Dziwne, ze 41- letnia kobieta nie zdaje sobie z tego sprawy :O

Gość Keloka121
do autorki tematu: jak heidi klum to ty nigdy nie bedziesz wyglądać :)))))),

Gość tak to szok
A poza tym... ona ma pewnie dośc pindrzenia się na codzień dlatego nie czuje potrzeby zakładania na plażę stroju podkreślającego jej sylwetkę ani np."robienia" sobie włosów.

Gość Widzisz Lasanowa
sam wygląd nie wystarczy, trzeba mieć jeszcze w głowie tak poukładane, żeby z tym wyglądem wypracować swiatową karierę i zarabiac tyle, zeby na starośc dalej z niego zyć. Mozna tez zrobić sobie 4 dzieci, zostac kura domową , wylewac frustracje na caffe i wartościować się czyimiś malo udanymi fotami. Tyle ze Heidi ma gleboko w d**pie twoja opinie i twoją aparycje bo jaka ty dla niej konkurencja? PZDR