Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DlaLudziKosciol

Czy Kosciol nas oszukuje ?

Polecane posty

Gość DlaLudziKosciol
powrawcam i tak sobie pisze, wiem ze nie mozna ogolniac, rozumiem ale szkoda widac jak Kosciol manipuluje ludzi w Polsce. Zgodze sie w miescie jest trudniej im prowadzic cos takiego i w malych wioskach to sie dzieje w wiekszosci ale to jeszcze gorzej bo tam ludzie maja przewaznie naj mniej pieniedzi.

Gość sprawa śmierdzi
"DlaLudziKosciol Przepraszam ale czy Ty celowo mieszasz tutaj czegos. Wyraznie napisalem wszystko. Dobry samochod nalezal do Polskiego ksiedza tu w Polskim Kosciele Katolickim w Anglii. Nie panstwo tu nie placi za Katolicki Kosciol. facet - czytaj moje literki dokładnie ;-) napisałam, żebys zapytał księdza skąd ma samochód, bo sama się chętnie dowiem

Gość sprawa śmierdzi
ps - za dokładny to też taki nie jesteś najpierw był Kościół Angielski, potem Kościół katolicki w Anglii, a teraz jest Polski Kościół katolicki w Anglii

Gość DlaLudziKosciol
Napisze Tobie wyraznie, Polski Ksiadz w Polskim Kosciele Katolickim w Londynie ma nowy Jaguar. Kupil z tych pieniedzy co zbieraja w niedziele na tace. To jest tylko jeden przyklad co ja uwazam za korupcje w Polskim Katolickim Kosciele. Rozumiesz teraz ? A ja mowie ze w Angielskim Kosciele Katolickim nie jest tak, jest zupelnie innaczej.

Gość DlaLudziKosciol
Nie mowimy o dokladnosc w moim piszmie tu. Nie masz zadnych argumentow.

Gość powrawcam i tak sobie pisze
sprawa śmierdzi smierdzi mi twoja wiedza , autorka posługuje sie troche skrótami myslowymi ale pisze jak najbardzie z sensem , tylko ty nie rozumiesz o co chodzi :-O Kosciół rzysmkokatolicki - w skrócie kosciól katolicki - kosciół katolicki w polsce kosicół katolicki w Anglii, Kosicół katolicki w Iralndii, kosciół katolicki w mozambiku Kosicół anglikanski- Kosicło anglikanski (a anglii) , np. kosicł anglikanski w Australii (niz uzywajmy angielski) ttauj sie dokształćcie http://pl.wikipedia.org/wiki/Chrze%C5%9Bcija%C5%84stwo

Gość DlaLudziKosciol
powrawcam i tak sobie pisze, dziekuje.

Gość na pohybel...
w Polsce Kościół nie dotaje pieniędzy z budżetu - cyt. sprawa smierdzi. Mylisz sie autorko. Każdego roku na kościół katolicki idzie z budżetu państwa 4 miliardy zlotych. Wiec nie pisz bzdur. Kosciół nas nieźle kosztuje i nie ma znaczenia czy jestes katolikiem czy nie i tak podatki na KK placisz. P.S. A najbardziej to podobal mi sie ten bocian ssak. :D:D