Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzysiek marzec

Czy prostytutki potrafią kochać?

Polecane posty

Gość krzysiek marzec

Tak wiem pewnie wszyscy zaraz napiszecie, że to kobiety jak wszystkie inne i także pragna kochac i byc kochane. Tylko, że jeżeli tak to dlaczego zamiast znaleźć sobie jakiegos miłego faceta zostały prostytutkami i oddają się jakims oblesnym typom. Tylko nie piszcie, że bieda ich do tego zmusiła boi znam wiele biednych dziewczyn, które sie nie prostytuują a jest przeciez wiele dziewczyn z bogatych domów, które zostaja prostytutkami. Jak to więc jest potrafia kochac czy nie a jesli tak to dlaczego robią cos co z miłościa ma niewiele wspólnego a do tego praktycznie niszczy im szanse na normalny związek. Przeciez jezeli chca kochac i być kochane, załozyc kiedys rodzine, miec dzieci to chyba zdaja sobie sprawę, że z taka przeszłościa jest to jeśli nie niemozliwe to szalenie trudne.

Gość krzysiek marzec
Jakie swoje :)

Gość fdsfsdf
dlaczego niemozliwe? ja bylam prostytutką i kochać potrafię :) mój facet po prostu o niczym nie wie

Gość fdsfsdf
ale dziwne że się nie wyswietlila emotikonka... :) :) ;)

Gość krzysiek marzec
To dlaczego zostałas prostytutką? Skoro pieniądze są dla ciebie najwazniejsze to jakoś trudno mi uwierzyć że masz uczucia wyższe. Nie boisz się że maz się dowie? Nie dopytuje skąd masz tyle kasy bo pewnie coś odłozyłaś.

Gość mam znajoma
jest prostytutka od ok 12 lat obecnie ma 30 .nie robi tego na codzien tylko od cZsu do czasu jak chce cos dorobic ma meza.jest naprawde mila osobka-powiedziala mi o tym ale jakos nie traktuje jej przez to "inaczej"-jej sprawa.mowi tylko ze to nie takie latwe jak sie moze wydawac,ze to boli w srodku cholernie.zaczela w mlodym wieku dla niej to teraz normalka .mowilam jej aby z tym skonczyla zeby sie szanowala i wogole ona chce tego .zobaczymy czas pokaze

Gość krzysiek marzec
A maz o tym wie? Jeżeli go kocha to dlaczego to robi?

Gość ziutek warsiawiaczek
Oj tak pieniązki to one kochaja najbardziej :D

Gość fdsfsdf
Rozumiem że Ty nie kochasz pieniędzy? Hahahahaha. Każdy kocha, chyba że jest upośledzony umysłowo. A milość do pieniędzy nie wyklucza miłości do człowieka. Tak, mąż nie pytał i nie pyta. Zresztą nie mam już tych pieniędzy, bo kupiłam coś za nie kilka lat temu.

Każdy kocha pieniądze; jeden rozumnie,drugi do upodlenia :P

Gość Krzyśku
mówi się,że to nie zawód, lecz charakter. I chyba jest w tym odpowiedź na Twoje pytanie. Smutna to prawda.....

Nie macie pojęcia o czym mówicie :( Moja przyjaciółka była prostytutką. Została nią w wieku 21 lat, ponieważ ojciec zaciągnął na jej nazwisko kilkadziesiąt tysięcy długu a niestety, w żaden inny sposób nie była w stanie zarobić tych pieniędzy. Jest fantastyczną, inteligentną, ciepłą kobietą, która ten zawód przypłaciła ciężką depresją oraz próbą samobójczą. Na szczęście wyszła z tego, skończyła studia, ma dobrą pracę, faceta, który o wszystkim wie (powiedziała mu, bo chciała być uczciwa) i dziecko. Niby wszystko gra, a ona nadal ma koszmary :( Najłatwiej jest ocenić, skreślić, potępić, zmieszać z błotem. Trochę pokory, bo nie wiecie co was czeka.

Gość krzysiek marzec
Rozumiem, że sa rózne wypadki ale ten wypadek twojej przyjaciółki chyba nie jest typowy. Są przeciez także kobiety do tego zmuszane i inne wypadki. większośc jednak robi to z własnej nieprzymuszonej woli.

Na pewno nie dawanie dupy to do mnie?? jeśli tak, to tylko nie STARA :P

po przeczytaniu powieści Nana i Blaski i cienie życia kurtyzany, myślę że potrafią kochać i to nawet bardzo, francuskie napewno.

Gość krzysiek marzec
Zapytam więc raz jeszcze dlaczego więc zamiast znaleźć sobie jakiegoś kochającego mężczyzne wolą być mateeracami dla tabunów napalonych facetów?

Gość bez przesady123
TAK, potrafią kochać.... za odpowiednią CENĘ

Gość fhhhhh
Prostytutki dużo zarabiają, bo żeby dużo zarabiać w normalnej pracy trzeba niestety być wykształconym lub bynajmniej mieć znajomości, A prostytutką można zostać kiedy tylko się chce i mieć hajs. Bo jak by ona poszła na sprzątaczkę to trudno byłoby się jej utrzymać z takiej pensji.

można sobie tłumaczyc ten zawód na wiele sposobów.Na pewno potrafią kochac, ale dla mnie mają wypaczoną psychikę.To nie jest normalny sposób na zarabianie pieniędzy.Nie wierzę,że nie ma pracy.Bo byle jaka jest na pewno, za to nie hańbi.

Gość przynajmniej a nie bynajmniej

są kobiety takie jak Messalina, lubiące pasjami ten sport, a jeśli pomyśleć o Marii-Magdalenie, kochała Jezusa ponad wszystko, są też takie, które myślą że jest to lekki kawałek chleba, a okazuje się że to jeden z najbardziej ciężkich i śmierdzących, chociaż pieniądze nie śmierdzą.......