Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewela 1986..

SWęDZENIE W OKOLICY ODBYTU-pomocy! co to moze byc?

Polecane posty

Gość ewela 1986..

od okolo 3 tyg czuje straszne swedzenie w okolicach odbytu, pamietam, ze 2 lata temu tez mialam taka sytuacje, na pocztaku myslalm, ze to owsiki, wzielam tabletki 2 krotnie a swedzenie nie minelo, pozniej dopiero lekarka przepisal mi taka masc loriden a i przeszlo.i znowu wrocilo okolo 3 tyg temu, smarowlalam sie ta mascia ale nie pomaga juz,...... czy ktos mial podobny problem? co mu pomoglo? i od czego to sie rob? ..mam tak lekko zaczerwieniona okolice. a swedzenie poprostu jest nie do wytrzymania....

Gość ewela 1986..
pomozcie......

Gość podnoszeeeeeeeeee

Gość ironia losu....
a może dostaaś podrażnienia od proszku do prania? Zmienialaś proszek lub plyn do prania bielizny?

Gość Skaiva
moga to być owsiki

Gość wrtyujkb
może grzybica kup krem clotrimazolum i zacznij smarować

Gość a może.......
po prostu sobie odparzyłaś... masc clotrimazolum - pomaga ja tez tak kiedys miałam

Wiesz, przyczyn może być wiele. To mogą być hemoroidy, ale nie denerwuj się, w początkowym stadium wystarczy jakaś maść i same się wchłoną a swędzenie przejdzie. Sama miałam ten problem, mnie pomógł proctoglyvenol, smarowałam przez jakiś czas i minęło. Ale jeżeli Ci to nie będzie mijać przez dłuższy czas to radzę zgłosić się do lekarza. Pozrdawiam i życzę zdrowia.