Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to kolka

jakie kupki u niemowlaka

Polecane posty

Gość czy to kolka

mam pytanie,od którego tygodnia czy miesiąca życia wasze niemowlaki zaczęły robić 1 lub 2 razy dziennie kupki?pytam bo ja mam 1,5 miesięcznego synka i jak na razie to co je to pruta i robi kupę , a przy tym strasznie stęka ma twardy brzuszek i strasznie sie pręży i płacze, chyba ma kolke i zastanawiam się czy jak ureguluje mu się już z tymi kupkami to nie będzie bolał go już brzuszek.

mój chyba od 2-3 tygodnia robi jedna kupke dziennie, wczesniej robił dwie. Moze powinnas skonsultowac sie z lekarzem.

moj do konca 2 mca robil kupy kilka dizennie a potem co 7-9 dni z wielka meka :/ i kupy nie maja wiele wspolnego z kolka, kolka raczej jest zwiazana z gazami a nie kupa, polecam konsultacje u lekarza, wiele zalezy od dziecka wiec wypowiedzi na forum moga nie wiele pomoc

Gość zielony krasnoludek
Moja mała robiła często kupki tak do około 2,5 miesiąca i też bardzo się przy nich prężyła, lekarz powiedział że dzieci tak mają. Odkąd robi jedną kupkę na dzień to nic się nie męczy, nawet z łatwością jej to idzie;P Tylko robi bardzo dużą aż się wylewa;P

czy to kolka moja mała robiła kilka razy kupkę, to moje pierwsze maleństwo więc myślałam iż ma biegunke i popędziłam do lekarza który mnie uspokoił. U takich maluchów to normalne, normalne jest podobno też to, że przez dwa dni może jej nie zrobić-jeśli karmisz piersią. A właśnie jeśli Ty też karmisz naturalnie to może zjadłaś coś co zaszkodziło maluszkowi????? Najlepiej będzie jak pójdziesz z nim do swojego lekarza.