Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka umalowana na czarno

ubranka dla dzieci -ze sklepu czy szmateksu?

Polecane posty

Gość mijaaaa
ja zazwyczaj kupuje w sklepach, ale nie mam zadnych oporow przed kupowaniem uzywanych w ciucholandach czy na allego. Chociaz w ciucholandach powoli przestaje sie oplacac, bo jest tam coraz drozej czy graty z chaty http://gratyzchaty.pl/?ref=4867 Tam mozna dostac na prawde fajne rzeczy, niektore sa nowe albo w bardzo dobrym stanie - bo nie kazdy chce je sprzedac na allegro. Jak bylam jeszcze w ciazy i podpisywalam sie po jakimis okazjami na gratach to napisala do mnie pani z mojego misata czy chce reklamowke ubranek po jej dziecku. Napisala, ze sa w bardzo dobrym stanie, a nie ma co z nimi zrobic, a szkoda je wyrzucic. Bylam w szoku jak zobaczylam, ze tego sa trzy wielkie reklamowki + mata. A ubranka byly naprawde super i to w roznych rozmiarach. Wiec ja sie nie brzydze uzywanymi ubraniami, a tej pani bylam bardzo wdzieczna, bo naprawde przyoszczedzilam na kupnie nowych

Gość mijaaaa
oj zjadlo mi powlowe tesktu :( mialo byc: czesto zagladam tez na portale gdzie oddaja rzeczy za darmo np. moje ciuchy czy graty z chaty http://gratyzchaty.pl/?ref=4867

Gość qwas23
Zauważyłam czytajac kafe ze są osoby które ustalają status społeczny po tym gdzie ktoś kupuje ubrania czy żywność.I tak np. jesli ktoś się przyzna ze kupuje w biedronce czy lidlu to biedak każda pewnie tylko w Almie hehe, tylko nie bierzecie pod uwagę tego że takie same produkty można dostać w tańszym sklepie (czyli że można zaoszczędzić). To samo jest z ciuchami to że ktoś kupuje używane nie znaczy że biedak. Po prostu tam często są ładniejsze i oryginalniejsze rzeczy .A i to prawda panie lekarki,prawniczki itp. bardzo czesto robią tam zakupy ( ja zresztą też), i nie czuje sie z tego powodu gorsza.

Gość pgp
ja kupuję w szmateksie głównie tzw 'dorosłe' ubranka czyli dzinsy, sweterki, bluzy - takie kóre rzadko się zakłada maluszkowi bo są średnio wygodne, ale na wyjście trzeba mieć; bieliznę typu body, śpioszki kupowałam nowe

Polecam nowo otwarty skelp internetowy multiva. www.multiva.pl Sprzedaż uzywanych ubranek dla dzieci. Niskie ceny i duży wybór. Odzież dziecięca i niemowlęca.