Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byliczkaa

dlaczego to ku** takie niesprawiedliwe--pijany gnój cały a kobieta w 8mcu nie zy

Polecane posty

Gość byliczkaa

Gość ja nie wiem bo dostałąm tlen
ale o co chodzi bo nie kumam

Gość boze to straszne
:(

Gość straszne.....
okropne - wspołczuje rodzinie, bardzo mi smutno... a co sie dzieje z jej mezem? nic o nim nie napisali w artykule... pewnie zalamany ja sobie nie wyobrazam zycia po czyms takim młoda dziewczyna, dziecko...... on zabil cala rodzine - bo matka i dziecko to juz rodzina najgorsze ze ten koles ma tylko 24 lata, jego zycie napewno tez sie zmieni po tym wszystkim..... wspołczuje i ludzie pamietajcie piles nie jedz!!! jedziesz nie pij!!!

Gość to straszne ale...
w mojej rodzinie zdarzył się taki wypadek 2 listopada 2007 roku, pijany kierowca (nawet nie kierowca bo nie mial prawo jazd) zabił mojego kuzyna, miał 15 lat straszna tragedia wspólczuje rodzinie dziewczyny miestety spoleczeństwo daje przyzwolenie na takie zabójstwa ( dla wiekszosci to tylko wypadek drogowy a dla mnie zabójstwo)

Gość madziattt
szlak człowieka trafia co ludzie wyprawiają :( głupi huj

Gość fantazja z jagodami
i tylko 12 lat dostanie? pewno wyjdzie po 5 brak mi słow i łzy sie leja :(

Gość maroika z wrocławia
ej a ktory to dzis mamy??????????????????????????????????????? 12.05.2008 r/ ????????????????????????????????????????????????????? Czy to sie dopiero wydarzy ??????????? 16:40 ??????????????????????

mój mąż powiedział jak to przeczytał że z.....ł by tego gościa, nie wyobrażam sobie jak można żyć po czymś takim- mas rodzinę, a później jesteś sam jak palec

Gość fantazja z jagodami
pomyliły sie im daty pewno

Gość okropność
mojej cioci 1 mąż zabił się wraz z kilkkuletnim synkiem , uderzył maluchem w tira (było to 20 lat temu), dziś ciocia ma już 2 rodzinę (męża i córkę) jednak za każdym razem kiedy ją widzę wspomina ich ze łzami, okropne, nie życzę nikomu

Wyrazy współczucia dla rodziny tej młodej kobiety! wielka strata! ja sobie wogóle nie wyobrażam jak będzie teraz żył jej mąż! starcił wszystko co ma w życiu sens! co do tego kierowcy to nóż mi się w kieszeni otwiera!!! 😠 😡 bardzo mądre słowa ktoś tu napisał \"piłeś nie jedź, jedziesz nie pij\"

to jest masakra czytam i rycze bo mam termin na czerwca jak ona i nie wyobrażam sobie zeby coą takiego przydażyło si emojej rodzinie(mam jeszcze 5 letnią córcie) ZABIĆ GNOJA-ale przedtem tprturować i nie wiem co jeszcze.

Nie wiem jaka kara dla niego byłaby słuszna. zabic? A co to za kara? Niech żyje 100 lat i każdego dnia ma takie wyrzuty sumienia że szok. I niech to życie w więzieniu spędzi za podwójne morderstwo.

zabilabym gnoja wlasnymi rekami!!! Lezka az mi plynela, nie wyobrazam sobie takiej sytuacji. ( przepraszam za słownik)