Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozycja 69 69 69

pozycja 69

Polecane posty

Gość pozycja 69 69 69

co o niej myslicie i jak to w ogole robicie, bo dla mnie jest ona strasznie niewygodna. do tego jakos widok dupy partnera a dokladnie odbytu przy seksie niekoniecznie jest tym co najbardziej mnie \"kreci\". chcialabym sie jednak do niej przekonac, dlatego wypowiedzcie sie :)

Gość ja lubie ale
to dziewczyna jest na górze;) odwrotnie nigdy:P

Gość Holly Evil
Popieram "ja lubię ale"... Też wolę przy pozycji 69 być na górze :P Innej opcji nie uznaję :P

Gość dziewczynaaaa
chciałabym tego spróbować z moim chłopakiem, ale właśnie najbardziej krępuję się, ze on praktycznie będzie z nosem w mojej dupci... można się jakoś ułożyć żeby tak nie było? pomóżcie!!!!

Gość Holly Evil
Uwierz, jeżeli chłopak wie co ma robić, to nie wyląduje nosem w Twoim tyłeczku...Najlepiej będzie jak to on będzie na dole, a Ty na górze...

Gość naga
Ja tez wole być na górze.To moja ulubione lczby69;)

Gość pozycja 69 69 69
no ale jak ja u gory to wieksze prawdopodobienstwo ze bedzie mial nos w moim odbycie tak? :)

Gość Holly Evil
Wiesz co... Jakoś nigdy w życiu nie zdarzyło mi się, by mój facet wylądował nosem w moim tyłeczku, kiedy zabawialiśmy się w 69 i kiedy to ja byłam na górze... Wystarczy się dobrze dopasować, ułożyć.....Masz zajebistą wyobraznię ... :D

Gość 555f
a ja lubię własnie tylko tak gdy facet jest na górze, mam wtedy odjazdowe orgazmy ale faktycznie, zawsze wtedy gaszę światło, bo jakoś męski odbyt mnie nie kręci ;)

Gość naga
nosa nie ma w pupie ale język tak:P

Gość do dziewczynaaa...
to najpierw zadbaj o swą higienę osobistą, to nie bedziesz się krępować zeby Ci będzie do tyłka zaglądał :O

a ja wolę być na dole.nie przeszkadza mi widok jego tyłka.kocham każdą część jego ciała;-)

Gość mlode-na-lato
a ja wole głębszą penetrację gardła partnerki..

Gość Erzulie
Osobiście to akurat przy tym mam inny problem-taka pozycja mnie rozprasza jak skupiam sie (proszę nie mylić pojęć chodzi Tu o skupienie uwagi;))...na partnerze to nie daję rady na swoich doznaniach i odwrotnie:D

Gość pozycja 69 69 69
hm, na boku to chyba dla mnie by byla najlepsza opcja. ale to tylko oczami wyobrazni jak na razie :)

My mamy przetrenowane wszystkie możliwości, Ja na górze, żona na górze, na boku i wszystkie są świetne