Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelkaa

PANICZNIE BOJE SIE CIAZY!!!

Polecane posty

a dlacezgo jeżeli masz kochanego mężczyżnę przy sobie to nie sroga ciąża

Gość samsung E530
ja mam kochającego męża ale dziecka nie chcę...nie mam instynktu macierzyńskiego i nie czuje potrzeby żeby mieć dziecko...a nie urodzę tylko dlatego ''że tak wypada''

Malwina nie bardzo rozumiem twoje pytanie. A to jest jakiś obowiązek posiadania dzieci? Jedni chcą inni nie, na każdego przychodzi pora lub nie :).

a jak bierzecie tabletki to normalnie co dzień się czujecie tak samo?? no bo jak się ma cykl to w pewne dni-przed okresem czuje sie do dupy a w pewne-owulacja-cudownie,mnóstwo energii i motylki w brzuchu.nie wyobrażam sobie że codziennie miałoby być tak samo

na mnie przyszla ale dzieciątko zawsze chcialam mieć tylko warunków nie mialam ;)

Kaczątko, współczuje jeśli twoje życie zależy od twojego cyklu. Moje życie składa się i składało się z różnych czynników. I to czy miałam okres, czy nie czy jeszcze coś innego, nie wpływało na moje życie aż tak bardzo, żeby sobie nie wyobrażać życia bez tego.

Gość Erzulie
Amelka chyba Cię doskonale rozumiem tez mam podobnie :) nie czuje potrzeby posiadania dzieci Jak znajdziesz skuteczny przepis to podeślij mi go proszę;)

a na moje strasznie wpływa.wszystko w moim życiu jest uzależnione od hormonów.nawet to że czasem mi się coś udaje a czasem nie. chyba za dużo się uczę fizjologii...;-)

Gość hukhhl
Brałam tabl i zdecydowanie lepiej czuję się nie biorąc ich, nie wiem jak u was ale na mnie one źle wpływały

Gość amelkaa
mam kochajaącego chlopaka i obydwoje mamy dobra sytuacje materialna.. ale jestesmy mlodzi, chcemy sie wyszlalec... a pozaty instynktu ,acierzynskiego nie mam wcale jakos.. tylko nie wiem jak sie przekonac ze mi ta ciaza z antykoncepcja nie grozi :(

Gość kalksasas
czo taaam? jeszcze na ten temat bo samej mnie tez on dotyczy!!1

Gość kaska...
:D ajjj znam too

Gość creativvvvvvve
Tez panicznie boje sie ciąży. Jest to na tyle obsesyjny strach ze w czasie seksu mysle tylko o tym. Dlaczego nie mozna byc bezplodnym na wlasne zyczenie? :(

Gość amelkaa
o właśnie !! albo jakby zachodzilo sie w ciaze po lyknieciu jakiejs tabletki a nie odwrotnie... a nie.. potem rodzi sie pelno niechcianych dzieci ktore zyja z nedzy bo rodzice nie byli na nie przygotowanii!1

Gość Tamara428
Polecam psychologa. Moja kuzynka tak miała przez blisko 10 lat, a później związała się z innym facetem, zaszła w ciążę i teraz jest przeszczęśliwą matką. Przyczyn może być wiele. Dobry psycholog może Ci pomóc, we Wrocławiu jest świetna poradnia http://psycholog-ms.pl/poradnia/, tam można spotkać prawdziwych specjalistów pełnych zaangażowania.