Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PYTANKO WAZNEEEEEEE

Kochacie sie ze SWOIMI SKARBAMI W CZASIE OKRESU????

Polecane posty

Gość PYTANKO WAZNEEEEEEE

Ja wlasnie mam okres.... i w nocy po prostu nie moglismy sie powstrzymac...kochaliśmy się. Matko jak ja sie niezręcznie czułam,taka skrępowana itd....

Gość babaaaaa
hihihi dobry kon i w błocie pociagnie;) a tak naprawde to pod prysznic ewentualnie wanny po i przed i będzie okey;)

tak;-)akurat wtedy nam się bardzo chce nie wiadomo czemu.tylko ręcznik na łóżko kładziemy żeby się nie pobrudziło...ale wtedy jest pochwa najbardziej narażona na infekcje...

Tak :-) Za pierwszym razem to ja byłam skrępowana - zaczęlismy się przytulać itp, czułam, że coś będzie więc mówię, że mam okres. A mój Skarb na to, że nie szkodzi :-) Jemu to nie przeszkadza, mi też nie, w trakcie podkładamy pod pupkę ręcznik, a po on idzie umyć fiutka. :-)

ja tez na poczatku mialam STRASZNE obiekcje:)) ze obrzydliwie, ze bedzie ze mnie ciec jak szalone, ze potem bedzie umazany, zemdleje albo zwymiotuje i w ogole nie bedzie mnie znal...ale tak jestem jakos skonstruowana, ze barrrrdzo mnie do mojego Miśka ciagnie przy okresie, wrecz wariuje- no i jak tu nie wykorzystac takiej ochoty?! rozkladamy recznik na lozku, zakladamy gumke, wczesniej mała gra wstepna pod prysznicem( przy okazji;), nowy tampon w pogotowiu i mozna szalec:)) pozdrawiam

Gość PYTANKO WAZNEEEEEEE
Nio wlasnie Mojemu tez nie przeszkadzało zero! A wiecie co Wam powiem? Naprawde sex był wspaniały! Kurcze pierwszy raz było mi az za dobrze! szok:) Nio tylko wlasnie troszeczke pobrudzilam posciel.... ale kochany odrazu wrzucil do pralki :) ja oczywiscie przezywalam,a On mnie uspokajał:):) hehe wesoło... po wlasnie poszlismy pod prysznic... Troche krępujące to było dla mnie ,sex w czasie okresu, ale nie żaluje!;) mmmm;)

Gość ja lubie wtedy bez niczego
na legala, w ciaze sie nie zajdzie w czasie okresu . Poza tym mila zabawa!!!!!!! Nie kazdy facet by chcial sie kochac w czasie okresu swojej kobiety. Dlatego cieszcie sieeee;););););) facetów macie swietnych!

Gość murcino
a ja w ogole nie za bardzo mam ochote na seks z moja kobieta..

tak,ale jesli jest juz koncowka.tampon po calym dniu zaledwie troszeczke poplamiony.jakos nie mam odwagi wczesniej

Gość przestancie czego to sie
krępować! A mezczyzna czego ma sie niby brzydzic ? krwi? No przestancie,jesli facet sie brzydzi to albo ma 15 lat,albo jakis niedorobiony heh starszy facet wszystko zrozumie i nic nie bedzie mu przeszkadzało nawet normalny okres

Gość ja tez tak

Gość jkjhkghjg
ja mam takie szczescie ze zawsze nawet jak tampon jest cakly we krwi a ze mnie cieknie jak z kranu to jak sie kochamy to jest czysciutki fiutek i nic nie ma :D

Gość ja tez tak
mała_blondyneczka ale co brzydzi sie czy jak?;>

Gość Agniecha i jak było
? ;) ?

Gość xxcxcx
chore

Gość ja tez nie kumam takich
typów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Albo wlasnie macie małolatów ,albo nie wiem co jest grane

kaczątko masz racje masz:):):) krępacja i cokolwiek odchodzi ,bo jest tak doobrzeee prawda?????:D

i nie pojmuję dlaczego się krępujecie.mnie właśnie podnieca jak mi krew leci.czuję się taka hmmmm kobieca??

Gość Dorcia Grim
Tylko dziwki i szmaty uprawiaja sex w czasie miesiaczki!

to nie chodzi o obrzydzenie tylko raczej o to ze jest ZA mokro :-( i to jest problem.. przynajmniej u mnie, ze mnie sie przewaznie leje sporo tej krwi... a moj mowi wtedy ze "plywa" we mnie :P czasem miewam tez dosc bolesne miesiaczki a wtedy bol zabija podniecenie

a mnie właśnie ból mija w czasie seksu, czytałam nawet kiedyś artykuł ze jest to udowodnione naukowo:) poza tym dziwi mnie cala ta krępacja, nikogo nie dziwi seks oralny, często z połykaniem spermy a, kochanie sie w miesiączkę to taka obrzydliwość? wydaje mi sie że w dzisiejszych czasach higiena stoi na tyle wysoko, ze ze wszystkim można sobie poradzić. Poza tym nikt nikogo do niczego nie zmusza, prawda?

skoczka nio masz racje kazdy robi co chce i co mu sie podoba. No ale kurde nie przesadzajmy czego tu sie brzydzic???? ehhhh. faceeeeeeeeeciii;)

dorcia zes zajobała komenta hahahahaaaa