Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boze drogi

Okres??? jak to...

Polecane posty

Gość boze drogi

mam pytanie czy ktos miał podobnie od prawie dwóch lat przyjmuje tabletki antykoncepcyjne Cyprest lekarz powiedzial ze moge miec plamienia od czasu do czasu gdyz nie sa to taletki typowo antykoncepcyjne ale dzisiaj przy drugim tygodniu brania tabletek schodzi ze mne ciemny śluz i kawałki endometrium pierwszy raz mi sie tak zdarzylo i zastanawiam sie co moze byc przyczyna mialam ostatnio troche streso moze to to albo moze biore za gorące kąpiele gdyz lubie...miał ktos tak podobnie??

Gość boze drogi
nikt ?

Gość Gabi810
ja tez tak właśnie mam i nie wiem czy to normalne ;( tabletki te biore 2 miesiace i nie miałam takiego czego :( dopiero od jakichs 4 dni wydziela mi sie taki nie przyjemny sluz ;( : :( :(

Gość Gabi810
wypowiedzcie sie prosze na ten temat szybko!!!!!! czy to jest normalne?????

Gość Gabi810
Jak ostatnio mialam orgazm przy minecie to w czasie skurczy pochwy wylecialm cos z mnie taki brazawy brzydki skrzep, wprost na twarz mojego misia bo kucalam nad nim, ale siara mowie wam.

Gość Gabi810
No i za to powiedzial ze bedzie musial mi sie zwalic na twarz bo ja sie jemu zwalilam, oczu pozniej nie moglam domyc i cala twarz mi sie kleila, a bylismy u niego wiec nie mialam sie jak umyc, tylko przetarlam twarz husteczka higieniczna, ale bylo spoko, bardzo podniecajaco