Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plastusiaa

Chcę odbić faceta kumpeli

Polecane posty

Gość plastusiaa

Mam ochotę odbić jej faceta :D mojej koleżance ze szkoły, nie że jej nie lubię, jest wręcz przeciwnie. Nawet się trochę "przyjaźnimy". Ale normalnie... heh :D no jak to powiedzieć... Ma za duże powodzenie, jest ładna i wielu chłopaków chce z nią być, albo po prostu ją przelecieć :o ze mną niedawno zerwał chłopak, długo z nim byłam bo aż rok miło było, no ale cóż... :( tyle wspomnień się za nim ciągnie... Miałam tyle okazji do flirtów, nawet zdrady a byłam przez cały czas wierna jemu. A on? Zdradził przy pierwszej lepszej okazji, jeszcze chciał byśmy pozostali przyjaciółmi. Miałam patrzeć na nich, wielce zakochanych? :o ona nawet nie wiedziała, że z nim byłam :( Wracając do sprawy ten jej facet (koleżanki ze szkoły) to z jej opowiadań wnioskuję, że jest super. jednym słowem gentleman. A ona po prostu się nim bawi, niby jej na nim zależy, a z drugiej strony ma go gdzieś. Widziałam jego zdjęcie - fajny jest :) i w ogóle mój typ, a ona ma całkiem inne kryteria w wyborze facetów. Ahh już się nie mogę doczekać jej 18-tki i żeby tylko on tam był :)) oj zagadam do niego. Jeżeli na pewno jemu na niej zależy to nie będę nalegała, ale jest pewne, że nie będę z nim normalnie rozmawiała flirt i to na maksa! nigdy nie chciałam rozbijać czyjejegokolwiek związku, no ale ahh... mam taką ochotę :D Tak fajnie ułożony facet, teraz na studia się wybiera (kierunek prawo :D) a ona - czeka ją poprawka w sierpniu, albo raczej poprawa całego roku. życzcie mi powodzenia :D Wiem, ze wredna jestem, ale aż tak bardzo nie zależy mi na jej przyjaźni, bardziej na jej facecie :D

Gość bez przesady123
nie rób z siebie dziwki na cudzym nieszczęściu swojego szczęścia nie zbudujesz, będziesz żałować

Gość eee tammmm
dziewczyna chce zaznac smaku zycia, chce wiedziec co potem mysli o niej kumpela, chce sie poczuc jak ta z ktora zdrawdzil ja ten jej facet

Gość a przestań... warto

Gość na 18 he
dziecko drogie, zajmij sie nauka a romanse zostaw doroslym

Gość cwikla kopytko
Po co ci jakis fagas kumpeli, jesli mogla byś miec fajnego, atrakcyjnego, niepowtarzalnego, romantycznego i szarmanckiego faceta, ambitnego i z przyszłością. np takiego jak ja tylko jestem ciut skromniejszy do tego co napisałem, ale to chyba zaleta. Wystarczyło by sie tylko troszke wysilic i postarać. :)

Gość plastusiaa
taa... wszystkich facetów jakich spotykam, to albo są zajęci albo zainteresowani TYLKO znajomością, wcześniej gdy byli chętni ja byłam zajęta...

możesz odbić, tylko musisz przejść kurs magii pod moim kierunkiem, by wiedzieć co zrobić jak cię przeklnie, albo rzuci urok.....

Gość plastusiaa
Bardzo miły blondynie, to będzie wręcz straszne...

Spoko, jesteś jeszcze młoda. Tylko potem trudno pozbyć się opini dziwki, a ją prawdopodobnie złapiesz.

Gość plastusiaa
ale dlaczego? przecież nie zamierzam iść z nim od razu do łóżka :o czemu od razu dziwka??