Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a propos de faktos

Kiedy zacząć przygotowania do ślubu w styczniu 2010?

Polecane posty

Gość a propos de faktos

j.w. Pozdrawiam

Gość opopo
o rany a co ty chcesz juz przygotowywac? Ja w ogole nie rozumiem tego wariactwa. My zaplanowalismy slub pol roku wczesniej i wszystko zostalo dopiete, po co takie odlegle terminy,? Sorki, nie rozumiem

oj juz juz najwyzsza pora kup juz sukienke:) wybierz zaproszenia i menu:) bo nie zdazysz...a najlepiej zadaj to pytanie w styczniu 2009 a najlepiej kolo wiosny

Gość rok wczesniej w małych
miejscowościach, 1,5 roku w dużych.

Gość onaa22
Z rozmów z doświadczonymi znajomymi (już mężatkami) wiem jedno, że fajną salę trzeba zacząć szukać tak 1,5 roku przed ślubem(oczywiście, jeżeli ważna jest dla was jakaś data - Ja zaplanowałam ślub na 31.07.2010 i żadna inna data nie wchodzi w grę). A jeżeli chce się wynająć salę na jakikolwiek termin, to znajdzie sie taką nawet parę miesięcy przed ślubem. Co do muzyki, to różnie bywa. znajoma na rok przed weselem obdzwoniła 8 zespołów i każdy jej odmawiał...

Gość uk girl
ja przygotowania do sluba zaczełam w styczniu tego roku a slub mamy w czerwcu 2009.Tak jak powyzej,zyby miec sale taka jaka sie chce itp top trzeba zarezerwowac ja wczescniej jakies poltora roku.Tym bardziej jesli chodzi o takie wziete terminy jakim sa czerwiec,sierpien,wrzesien.

Gość onaa22
Zaś z doświadczenia mojego brata wiem, że można wszystko załatwić w 2,5 miesiąca :)

Witajcie Sprzedam wódkę Pan Tadeusz ok 100 butelek 0,5l - 20 zł za butelkę. Kupiliśmy na nasze wesele, które musieliśmy odwołać. Kontakt proszę na maila kbartylak@arcor.de. Pozdrawiam i zycze udanego wesela!!!