Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kociaraaaaaaaa

Ile kosztuje operacja kota?

Polecane posty

Go艣膰 kociaraaaaaaaa

Ile mo偶e mniej wi臋cej kosztowa膰 operacja kota?Moja kotka ma stwierdzone guzy na brzuchu i dosta艂a skierowanie na operacj臋. Zastanawiam sie ile musz臋 naszykowa膰 pieni臋dzy? 1000 z艂 wystarczy?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 irena s.dobra kobieta byla...
moja kotka miala cyste na sutku i operacja kosztowala 150 zl najlepiej zapytaj sie weterynarza ile wyniesie calkowity koszt.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kociaraaaaaaaa
To niedu偶o :) Moja ma niestety kilka guz贸w :( :( :( Jak Twoja kotka czu艂a sie po operacji,ile czasu trwa艂a rekonwalescencja?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vbnjbhkbhy
Te偶 jestem ciekawa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzieci w Aufganistanie
nie maj膮 co jesc a wy sie kociskami przejmujecie, ludzie nie macie juz na co wydawac swoich pieni臋dzy tylko na operacje kota!!! nie wstyd wam? przeslijcie lepiej te 150 zl na jakis dobroczynny cel

Udost臋pnij ten post

moj kocio mial zerwane wiezadlo w kolanie, zaplacilismy 600 za operacje plus zastrzyki itp, w sumie wyszedl tysiac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iren s.dobra kobieta byla...
kotka po operacji czula sie dobrze, mimo ze ledwo pol roku temu przechodzila sterylizacje. wszystko dobrze sie goilo, bo chodzila w takim kocium kubraczku i nie wylizywala rany. od tego czasu zadnego guza nie ma. bedzie dobrze zobaczysz. :) moja kocica dobrze sie chowa, wiec jestem szczesliwa :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no wayyy
a pieniadze na zwierzatka to nie jest akcja dobroczynna??!!dlaczego niby ludzie maja byc wazniejsi od zwierzat??czesto sa o wiele gorsi od nich, ja przekazalam 1% wlasnie na zwierzaki, nie lubie dzieci a zwlaszcza tych, z ktorych i tak bedzie banda terrosrystow, a poza tym moja kasa i daje na co chce!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iren s.dobra kobieta byla...
zignorowalam ten zapis, bo nie ma sensu sie denerwowac. a kicie traktuje jak czlonka rodziny i jak jest chora to na nia wydaje pieniadze. to moja sprawa i nikomu nic do tego. jeszcze tego brakowalo by ktos mowil na co mam wydawac ciezko zarobiona kase. sam dawaj jak masz, bedzie ci lepiej :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no wayyy
bo jedna zawistna nieudacznica ma bachora ktorego nie potrafi utrzymac to lepiej daj jej kase a twoj kotek niech umiera bo jest zwierzatkiem,zenada

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zgadzam sie,zwierzeta tez stworzenie boze i skoro sie je ma,to trzeba dbac, a zazdrosnicy ktorzy ciagle patrza zeby dawac im na dzieci albo sepic zailki i zapopomogi to niech lepiej wezma sie do pracy, ale po co skoro trzeba wstawac na 6 i zapieprzac za marne 1300 a maz take zawistna nieudacznice utrzyma , tesciowa da, babcica dziadzio, a w afganistanie dzieci mnie nie interesuja,jak juz to polska niech zajmie sie bieda najpierw w swoim panstwie i da ludziom ktorzy naprawde nie maja za co zyc a nie naciagaczom, ktora goni co miesiac po zailek a w domu obiadu nie ugotuje. wara od zwierzat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dlatego nale偶y sterylizowa膰 kotki, moja kole偶anka twierdzi艂a, 偶e nie zrobi 'tego' swojemu kotu, a po 10 latach musia艂a nie do艣膰, 偶e wysterylizowa膰 to jeszcze usun膮膰 ca艂膮 listw臋 sutkow膮 z powodu guz贸w i wtedy to ju偶 by艂a operacja ratuj膮ca 偶ycie jej kotka chyba 10 dni chodzi艂a (a raczej le偶a艂a) w kubraczku i wszystko by艂o p贸藕niej ok, kosztowa艂o j膮 to nieca艂e 500z艂, tylko 偶e to by艂o par臋 lat temu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak kto艣 chce opiekowa膰 si臋 zwierz臋tami lub im pomaga膰 to jego sprawa i 艣wi臋te prawo. Nie przeciwstawiajcie losu zwierz膮t losom dzieci bo to cyniczna gra...a skutki s膮 takie 偶e ani jednym ani drugim nikt nic nie da.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
witam.uwazam ze jak juz sie ma zwierzaka to trzeba traktowac jak czlonka rodziny ,wkoncu zyjemy w 21wieku a teksty typu ze dzieci umieraja w afrycei gdzies tam-ok wspolczuje ale pytam ile ty dajesz,pomagasz na cele charytatywne???rzucisz maarne 10 zl na wieklke orkiestre i zadowolona jestes????? nie zazdrosc ludziom ze pomagaja zwierzakom.moje kot zerwal wiazadlo kolanowe w tylnej lapie i co zdecydowalam sie na zabieg zwizania wiazadel ,potem jezdzenie na zastrzyki, nagle pare dni po zabiegu noga puchla,zasiniala,pekla minimalnie skora i wycieka krew ropa,pojechalam i zrobiono wyciaganie ropy,wlasnie sie kociak dochodzi do siebie,siedze i pilnuje go i to trwa juz 3 tyg od momentu kiedy wrocil z uszkodzona lapka,ale odrazu zaczelam jezdzic na zastrzyki bo wylo mi kocie,mialam nadzieje ze noga wroci do normalnosc**** 2 tyg ,nie wrocila,wiec zabieg. ZWIERZE TEZ CIERPI KOBIETO OD GLUPIEGO KOMENTARZa o afganistanie, bredzisz jakby sie fura gnoju przjechala!!!!moze ty bys zabila,wyrzucila,bo nie masz serca,ale sa dobrzy ludzie ktorzy widza wiecej niz czubek wlasnego nosa a ty idz do afganistanu i pomagaj,masz swoj piekny polski rzad ktory napyha kieszenie sobie a ludzie bieduja ale to nie wina zwierzat .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Odpowiadaj膮c na pytanie ostatniej osoby, kt贸ra pyta艂a o operacj臋 wi臋zad艂a krzy偶owego kota, my艣l臋 偶e powinni艣cie si臋 zapozna膰 z klinik膮 http://www.vet4pet.pl kt贸ra oferuje takie zabiegi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Leming513
Przypadkiem tu trafi艂em, ale tych afga艅skich bredni nie potrafi臋 zostawi膰 bez komentarza. Jestem bogaty "z urodzenia" i pomagam... wiele fundacji otrzymuje sta艂e, (anonimowe) przekazy ze specjalnie zrobionego konta. Niewiele - w sumie ok. 1,000 miesi臋cznie + dora藕ne datki dla organizacji, kt贸re si臋 do mnie zwr贸c膮 i o kt贸rych wiarygodno艣ci jestem przekonany. W tym wszystkim mam jedn膮 zasad臋 - tylko zwierz臋ta! Nie pomagam organizacjom, kt贸re m贸wi膮 o ludziach. Taki jest m贸j wyb贸r bo to moje pieni膮dze! A g艂odne dzieci - c贸偶, tam trzeba posy艂a膰 prezerwatywy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Keiko go艣膰
Dnia 12.05.2008 o 23:43, Go艣膰 no wayyy napisa艂:

a pieniadze na zwierzatka to nie jest akcja dobroczynna??!!dlaczego niby ludzie maja byc wazniejsi od zwierzat??czesto sa o wiele gorsi od nich, ja przekazalam 1% wlasnie na zwierzaki, nie lubie dzieci a zwlaszcza tych, z ktorych i tak bedzie banda terrosrystow, a poza tym moja kasa i daje na co chce!!!

Dobrze powiedziane!!! Zgadzam si臋 w 100%聽

Udost臋pnij ten post