Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piąte koło

chcę zostawić coś po sobie

Polecane posty

kicia spokojnie kurierem pójdzie No dobra to zważyłem słowo powodzenie waży 0,0004g

Zapasówka :D:D:D:D uspokoiłeś mnie a juz myślałam że potomek jest równoznaczny z Powodzeniem :D:D:D;) Gnomi ..mam genialnego kuriera uroczy chłopak podam Ci numer dojdzie szybciej :D;)

oki zgadzam się ale jak będę miał jeszcze jedno dziecko i nie będę mógł je wychowywać to lipowato ale dobra niech już będzie jakiś kompromis

kicia dawaj to może jeszcze dziś wyślę :P

nie no inseminatorem nie jestem jedno mi wystarczy ale meajla to chyba Twojego jednak nie mam :(

piate kolo ja sie jesce zglaszam tylko zaznaczam ze zrobic dziudziusia moge pomoc ale urodzic i wychowac to juz chlopie musisz sam :P

to chyba kogoś zostawić a nei coś? mi się marzą bliźniaki, ale najbardziej to mi się podoba bycie ciocią:D

zdecydowanie imię wybiera Matka ja mogę tylko rozstrzygnąć ewentualne dylematy i niezdecydowanie w wyborze piątka to raczej nie będzie fajne imię

a to w tym układzie sobie idę 🖐️

ItsOnlyMexx_20--- oj spóźniłaś się Justynaaaa była pierwsza z wychowaniem to spoko ale z urodzeniem mógł bym mieć małe problemy

ech...szkoda...chyba wpadne w depresje 😭 ;) hehe jak to bys mial problemy?jakbys sie postaral to i dalbys rade ,wierze w Ciebie :D