Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffffffffffffffffffffffff22222

Dość ludzi...

Polecane posty

Gość ffffffffffffffffffffffff22222

Czy zdarza Wam się czasem, że chcecie, żeby wszyscy wokół zniknęli?? Ja przez ostatnie kilka dni jestem w fatalnym nastroju i chciałabym zostać sama na świecie. Albo żeby przynajmniej nikt nie wymagał ode mnie nawiązywania jakiegokolwiek kontaktu z innymi ludźmi. Mam dosyć mojej rodziny, moich przyjaciół, bliższych i dalszych znajomych, kolegów ze studiów, wszytskich...Czy to w miare normalne i potrzebuję po prostu wakacji czy to już początki fobii społecznej??

Gość mnie się nie zdarza
ja noszę w sobie to odczucie cały czas, od kiedy poszłam do szkoły i zderzyłam się ze światem zewnętrznym, teraz jestem dorosła, mieszkam sama i jest mi z tym dobrze

Gość ..ja..
nie wiem czy normalne, ale też zdarza mi się mieć takie odczucia; żeby po prostu nikt niczego ode mnie nie chciał, żeby nawet sąsiadom nie trzeba było mówić 'dzień dobry'... Potem na jakiś czas wszystko wraca do stanu bardziej 'społecznego', po czym zaczyna się od nowa ;) Sprawdź, czy to może mieć związek z Twoim cyklem i poziomem hormonów.

Gość ..ja..
może po prsotu potrzebujesz często robić sobie przerwy od świata - takie chwile tylko dla Ciebie, kiedy możesz się odizolować :)

Ludzie mowia ze w sklepach wszytsko jest. Ja bym chciała pol kilo świete spokoju. Jestem klebkiem nerwow. Ale co, kogo to obchodzi żyje sie dalej, zyje "sie" bo "sie" musi.