Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sołsołsoł

probleml z KAŁEM W DOOPIE

Polecane posty

Gość sołsołsoł

moj chłopak ma obsesje na punkcie mojej pupy. Chciałby bardzo włożyć palec, fiuta, wylizać. Ale ja chocbym nie wiem jak ją umyła, gdy włóżę palec, wyjmuję brudny :O jak sobie z tym radzicie?:(

Gość sołsołsoł
prosze:(

Gość sołsołsoł
no pomożcie:(

Gość gość
Hmmmmm.......musisz być bardzo znerwicowaną i zestresowaną osobą, skoro taka niedosrana chodzisz:(. Wiem po sobie, że jak mam stresa, to też cierpię na taka jakby troche dziką srakę, tudzież ukręcam dosyć rzadkie makowce i wtedy takie efekt własnie jest, że paletz brudny:(Proponuję opowiedzieć o problemie dobremu psychologowi 🖐️

Gość sołsołsoł
no coś Ty nie żartuj nawet tak, w życiu bym tego nie zobiła:P mam 17 lat zresztą, może na starość na zatwardzenie tak będe sobie pomagać :classic_cool:

Gość olabogaaaa
ahaha pozdro600 ale się uśmiałam :D ja mam podobnie tyle, że jak się wysram i umyję dupę to potem i tak jest brudna nawet po 3 godzinach gdy sie podcieram przy siusiu to tudzież widzę jeszcze kał. na szczęście mój facet jeszcze nie zachorował na anala

Gość gość
olabogaaaa---> chodzi Ci o tzw łyżwę lub jak wolisz....draskę. No zdarza sie, najgorzej jak sie ma białe stringi:(

Gość sołsołsoł
a Ci co grzebią paluchami w dupie i tym bardziej anal uprawiają, to czyste dupska mają ich laski. ? przecież w dupie jest gówno, to jak to możliwe

Gość sołsołsoł
o fuuj, macie pasy startowe na gaciach?xD tak źle aż?:P ja mam trochę jak wkładam do środka ale z zewnątrz jak to :D

Gość olabogaaaa
Na gaciach nie, ale jak podcieram dupę w ten sam dzień, w którym lepiłam plastucha (czyli co 2-3 dni) to i owszem. To jest męczące i dziwne takie no bo przecież myję dupę.

pozdrus ale temat w deche dla Ciebie nie? :classic_cool: (to nie bylo zlosliwe) a wy tu sie nie wymadrzajcie bo pani pozdro jest najwiekszym ekspertem na kafe w temacie coopy :P

Gość olabogaaaa
Łee jak string nie noszę po kupie, bo wiem, że potem będzie mała suprajs

Gość gość
Sołsoł......nie kumasz.....jak porządnie oddasz stoltza, to masz w środku czysto. Takie akcje jak opowiadasz, to objaw klasycznego niedosrania. Zrób lewatywę i po krzyku 🖐️

Gość gość
Marte ---> zabrzmiało to niczym pochwała...i tak troche jakby duma Cie rozpierała :classic_cool:. Mogę dać Ci ze 2 lessons gratis.

Gość olabogaaaa
Ale temat typowo gówniany

Gość olabogaaaa
a to kolezanke zaszczyt kopnął w dupę i juz po tematcie :D a propos-przez was mi sie kupe zachcialo... łeee

pozdro ----> nie no ja mowilam calkiem serio ;-) jak bede miala problem w temacie to siem zwrocem napewnom

Gość Boruc
Marte, widze że przejełas nawyki rodem z f23:classic_cool:🖐️

boruc widze ze jestes zajeebiscie spostrzegawczy ;-) no to tylko takie droczenie sie z pozdro przeciez... takie niewinne.... :P

Gość sołsołsoł
kto jescze ma brudną dupee? ; p wiecie co, ja zawsze przy 69 sie boję. Bo jak się siedzi mu ma głowie rozkrakiem, to wszystko widać i czuć na pewno :O

Gość Boruc
Marte, ta pisownia jest stricte wyjęta z f23. Dobre Matre, gadej czy masz juz tam nicke?

Gość gość
Marte jest lezbą, ktora na mnie leci, am i right?:classic_cool:A poza tym, to z tego co wiem, właśnie szykuje jakis program hakujący forume (pisała o tym dzisiaj). Istne szoke, strach sie bać!

Gość gość
sołsołsoł---> i kleksy wylatuja jak oszalałe, nie mówiąc już o brutalnych gazach:(🖐️

Gość Boruc
Marte nie zamierzasz tam pisać ? Dałabys im popalić :classic_cool:

pozdro -----> no you're not, nie jestem lezba tylko hetero w porywach do bi i to dopiero curious, po obluknieciu twojej foty nie lece na ciebie trust me, a do shackowania forume nie potrzeba programu :P boruc ------> raz tam bylam zobaczyc co to za cudo jak to ktos zareklamowal przy okazji rozmowy na temat kolezanki pozdro, i mysle za tam jakies dzieciaczki sie zabawiaja raczej tylko, not for me ;-)