Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna pytająca

wie ktoras z Was?

Polecane posty

Gość taka jedna pytająca

wybaczcie ze tutaj ale na "antykoncepcja....." nikt nie udzielił mi odpowiedzi. otoż czy stres i przeziebienie moze miec wpływ na opozniejące sie krwawienie z odstawienia? biore Mercilon regularnie, praktycznie co do minuty. zawsze w poniedzialek w poludnie mialam juz plamienia we wtorek rano juz normalnie ze mnie leciało. a tu dzis zero, czysciutko u mnie. zaczynam sie martwic...

Gość blondyn ile miales lat
bralam tabletki 5 lat bardzo regularnie bez pominiecia tebletek i zadnych innych wypadkow i zawsze dostawalam krwawienie w ten sam dzien o tej samej porze, ale raz sie zdarzylo zupelnie bez powodu/ nie bralam lekow, nie uprawialam seksu w tym konkretnym miesiacu, ani nie mialam stresow/, ze okrese pojawil sie dwa dni pozniej, kolejnym razem czas oczekiwania sie skrocil, ale i tak wszystko przesunelo sie o jeden dzien. wiec nie panikuj. wszystko moze sie zdarzyc.

Gość blondyn ile miales lat
jesli okres wcale sie nie pojawi badz bardzo sie spozni, zrob kontrolnie test dla swietego spokoju, ale nie zamartwiaj sie na zapas, tym bardziej, ze bralas jakies leki. przez leki juz jak nie bralam tabletek okres sponil mi sie ponad tydzien, byly to leki przeciwbolowe i antybiotyki.

Gość taka jedna pytająca
dzięki... troche sie uspokoiłam. brałam leki na zatoki w dosc sporych dawkach. oraz przeciwgorączkowe i przeciwbolowe, wszystko przez kilka dni. byc moze stad te opoznienia. wiesz... Ty mogłas byc w tych miesiącach spokojna 9skoro nie wspołżyłas) ja natomiast praktycznie codziennie i za kazdym razem chlopak konczył we mnie... ale mimo wszytsko dziękuje. poprawil mi sie troche humor

Potwierdzam, jedno i drugie może opóźniać.