Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybunia23

rubik na pierwszy taniec

Polecane posty

Gość rybunia23

hej mam pytanie czy pasuje piotr rubik psalm dla ciebie , na pierwszy taniec?

sama się nad tym kiedys zastanawiałam:) piekna piosenka ale to wspominanie byłych partnerów i porównywanie do nich jest nie na miejscu, no i takie nostalgiczne. Ja bym sobie odpusciła, jest tyle innych pieknych utworów. Moj typ to Wilki na zawsze i na wiecznosc, co o tej myslisz?

Pior Rubik - \'\'Psalm dla Ciebie\'\' to jest walc wiedenski, w bardzo szybkim tempie. Jesli umiesz tak zatanczyc, to czemu nie:)

Gość piękny utwór

Gość najgorszy utwór
daj sobie spokój

Gość zupa z gwoździa
Ano klaszcze ! Kiepski pomysł z tym psalmem, ani to zatańczyc, ani nic. Do tego tekst nie bardzo pasuje. Ja bym wybrała What a Wonderful World Armstronga, proste, urocze, pozytywne, śliczne

Gość zupa z gwoździa
o jak piknie kurde jak ktos chce miec walca wiedeńskiego, to niech sobie zamówi jakieś fale dunaju czy innego walca, a nie taką wiochę

Gość rubik na weselu
zenada:o

Gość blackk inezz
to jakis zart prawda??? Rubik jako pierwszy taniec??? nie sadzisz to zenada na maxa??? twoja stara klaszcze u Rubika. heeeeej!!!

ja uwazam ze Rubik lepszy na pierwszy taniec, jako walc wiedenski, niz jakas tam Farba, Symptustic, czy inne pseudo-zespoly , do tanca bujanego:/

Gość powiem krótko
OBCIACH

Gość gość
popieram calineczke

Gość gość
Gość powyżej, faktycznie niebieska piosenka lepsza, mimo,że bardzo popularna, a nawet oklepana, ale jednak faktycznie stosowniejsza chyba.No i ludzi wzrusza:)

Gość gość
Od tych walcow to az zygac się chce,wlasnie fajnie ze młodzi wybierają inne piosenki,nawet jeśli to sa obciachowe to ich sprawa bo to przecież ich piosenka.Dziwie się tylko,ze młode radza się tutaj w temacie piosenek czy sukienek a tak naprawdę to suknia i piosenka powinna być tylko i wyłącznie ich wyborem.....

Gość gość
No dokładnie i nikomu nic do tego, mogą mieć nawet :jesteś szalona:) Nasi znajomi np.chcieli Jimi Hendrix – Little Wing i tak mieli.

Gość gość
Słyszałam i Metallica – Nothing Else Matters jak i Queen – You’re my Best Friend ,Lenny Kravitz – I Belong to You, The Cure – Love Song zwłaszcza ostatni kawałek na dość ostro:) No jak komu pasuje i si podoba.

Gość gość
A co sądzicie o piosence Rubika: "Na skrzydłach roztańczonych marzeń"?

Gość gość
Ja ogólnie kocham wszystkie piosenki Rubika i gdybym mogła cofnąc czas naszego ślubu to bym wybrała tę,o którą pytasz,albo Twoja,albo Astrologia uczuć:)

Gość gość
Ja mam taki fajny "klaskacz", fajnie echo będzie się niosło. Mam 4 takie, to będzie dla Was i dla świadków również się znajdzie. :P