Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu w życiu mi nie wyszło

a miało być tak pięknie

Polecane posty

w tym roku zdawałam maturę po raz drugi- nie dlatego, ze tamta mi nie wyszła, tylko po prostu wybrałam inne przedmioty bo odnalazłam swoją zyciową drogę.jakis czas temu poznałam chłopaka który bardzo mi się spodobał.z rodzicami ostatnimi czasy dogadywałam się całkiem nieźle..i wszystko to poszło się paść.. maturę zawaliłam. wiem, bo wyniki są dostepne. nie wiem jak mogłam zrobić tyle głupich błędów, tyle nauki na nic:( na wymarzone studia się nie dostanę na 100%, akurat te są jednymi z najbardziej obleganych w kraju.nawet przy bardzo optymistycznych załozeniach nie mam najmniejszych szans. mój "upatrzony" facet jakiś czas temu już przestal zwracać na mnie uwaę, zupełnie. w domu ciągłe awantury i wyzwiska- czyli z rodzicami nic się nie układa..moje życie przez ostatnie lata było pasmem niepowodzeń. myslałam, ze teraz będzie lepiej, a jednak nie :( staram się byc optymistką ze wszystkich sił, cieszę się tym co mam ale zawsze tracę to co jest dla mnie najważniejsze:( a przez chwilę uwierzylam, ze będzie dobrze:(

Gość ona435t23grfdsv
hmm nie przejmuj sie tylko wyznacz sobie nowy cel!!! HMM kazdy czasem ma wszystkiego dosc ja ci tu doradzam a sama jestem taka jak ty!!! ciagle tylko mysle ale mam do dupy zycie

Wszystko sie ułoży , gdyby spełnianie marzen było takie łatwe to nie sprawiały by nam tyle radosci🌼

mam mnóstwo celów, to odrębna sprawa. ale to najwazniejsze jest w tym momencie zawalone.nauka- będę zdawac 3 raz mature:( rodzina-w domu ciągle słyszę ze jestem do niczego, tylko wrzaski , krzyki, darcie się..od zawsze:( no i ten ktoś kogo ja chciałam mnie nie chce:( i to wszystko na raz:( na co dzien jestem pełna optymizmu i roznych pomysłów ale gdy te najwazniejsze sprawy sie sypią..to boli:(

dzięki za kwiatuszka i za dobre słowa. ja mam taką ceche, ze zawsze sie zbieram jak upadne. ale teraz kompletnie nie wiem w ktora strone:( czego się chwycić

.....................mi tez wiele zreczy nie wyszlo....................... czasem czuje ze juz sie nie podniose...... ale naszczescie doczekuje sie wschodu slonca, czasem jest lepiej czasem jest gorzej.. zycie................ jak zawsze przyplywy i odplywy..

z ta maturka szkoda....................... ale co ja mam powiedziec jaestem w 1 klasie mimo ze mam 19 lat....... - przez beznadziejna pzreszlosc i problemy... :O ... co do faceta. nie warto zaprzatac sobie glowki jaki by nie byl, ciesz sie ze sie Toba nie pobawil i nie zostawil jak zabawke. pokocha Cie taki ktoremu szczerze bedzie na Tobie zalezalo, i nie mow ze w to nie wierzysz,m bo ja tez nie wierzylam a jednak....... jest przy mnie, kocha, wspiera, teskni, pisze, rozmawiamy przez telefon, nie nudzimy sie soba... i wreszcie uwierzylam w cos prawdziwego... szczerego.. :)

Gość wszystko będzie ok
🌼